Mit tennél, ha egy erőszakos szektás meg akarna téríteni és nem tudnád sehogy levakarni?
4-es "Amit a legkisebbel tesztek, azt velem teszitek!" - Jézus
De egyébként zaklatásért rendőrséget lehet hívni, távolságtartási végzést is lehet kérni.
Miután már harmadszor jöttek a süket dumájukkal, megkérdeztem, hogy mivel leszbikus vagyok, akarnak-e maradni egy kicsit? (10 éve élek a férjemmel boldog házasságban, két gyerekünk van!)
Rögtön elkotródtak,nem is jönnek azóta.
"De egyébként zaklatásért rendőrséget lehet hívni, távolságtartási végzést is lehet kérni."
Aha persze, meg én fogok rendőrségre mászkálni idióták miatt. Egy jól célzott mondat és húz a búsba.
Nem értem, hogy ez miért okoz ekkora fejtörést. Én utcán nem állok meg, válasz nélkül megyek tovább. Ha csengetnek, akkor meg kinézek és nem nyitom ki az ajtót idegennek.
Ott tudom elképzelni, hogy ez egy nehéz szituáció, ha pl. közeli családtag térít erőszakosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!