Vannak szektás ismerőseitek, családtagjaitok? Miről lehet megismerni őket?
Igen.
Jehova Tanúi és Krisnások pl.
Kolléga van csak.
Próbálja elkerülni a technikai eszközök használatát.
Havonta próbál ráterelni,hogy "megkérdeztem-e az Urat" (tudja,hogy igen és nem volt semmi válasz,de akkor is).
Volt kollégák közt sokkal több volt (Hit Gyüli).
Napi szinten ment a vallásuk szóbahozatala és a bármelyik hétköznapi beszélgetés bibliai irányú elterelése.Még az adóm 1%-kára is adtak egy jó tippet...
Ki se találnátok mit.:)
Igen, sajnos van néhány csökkent értelmű, "elmezavarodott" nekem is!
Onnan lehet megismerni őket, hogy imádják Orbán Viktort és a Fideszt - ebből következően szeretik ha azt hallják viszont, amit szeretnének hallani, miközben az sem zavarja őket, hogy az egész csak duma és hazugság!
Nagymamámat egy időben szédítették a Jehovák.
Honnan lehet megismerni? Mert egyfolytában erről áradozott, meg az Őrtorony szövegeit mondta vissza szóról szóra.
(HGY)
Utoljára 2012-ben beszélgettem velük és teljesen odavoltak azért a gondolatért,hogy December 21-én jön az "Elragadtatás".Ők mennek én meg jól itt maradok és lesz még egy lehetőségem,hogy belássam az igazuk.Majdnem úgy lett,ahogy mondták.Én maradtam,de ők is.
Még egy apróság.Amikor közöltem velük,hogy a 2012.12.21 dolog egy maja naptári dolog és nem keresztény,még én voltam a hüllye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!