Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok! Az ismerőseitek,...

Lányok! Az ismerőseitek, osztálytársaitok, családtagjaitok hogyan álltak/állnak a nőnaphoz? Fiúk! Mi a véleményetek a nőnapról?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Faradas..
2011. márc. 8. 13:55
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Fiú vagyok, és elnyomottnak érzem magam, mert ma van a névnapom, de mindenki csak a nőkkel foglalkozik :DDD

Amúgy szeretem, nem tartom hülyeségnek, mint pl a valentin-napot, a közel álló nőszemélyeknek mindig adok valami apróságot :)

2011. márc. 8. 13:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:57:

Boldog névnapot!

Én nekem a Zoltán-nap sokkal gyakrabban ugrik be márc. 8-ról, mint a nőnap, mert családban azt ünnepeltük mindig. :)

Amúgy kollégáktól összesen 3 virág (egy céges közös), 2 bonbon. Páromtól és apukájától közösen egy cserepes rózsa...

Többiektől (barátok, bátyusom, apukám)semmit nem kaptam.

Mindezeket összesítve is ez egy "gazdag" nőnap, tehát máskor kevesebbet (vagy semmit se) kapok, de egyáltalán nem zavar, sőt... ha nem vár egy szál virág az asztalomon reggel, akkor eszembe se jutott volna, hogy ma van. :)

2011. márc. 8. 14:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm! :)

Nálunk is családi ünnep, mert mindenki Zoltán, vagy ha nem, akkor nő :D

2011. márc. 8. 14:09
 5/13 DannyZuko ***** válasza:
A valentin nap egy baromság szerintem. behozott amerikai ünnep. a nőnap még oksa, de én vallom, hogy nem kell ahoz ünnep, hogy végre eszünkbe jusson a szerettünket meglepni valamivel. Én 2 puszit adok ilyenkor és kész. Ugyanígy a halottak napja. szánalmas, hogy sokan ki nem mennek 1 évig a temetőbe, majd ezen a napon kimennek és visznek egy virágot ki... faxa. Én néha meglepetés szerűen viszek a páromnak egy csokit vagy virágot vagy egy kis akármit. Szerintem a fojamatos figyelmesség sokkal fontosabb.
2011. márc. 8. 14:11
 6/13 anonim ***** válasza:

A mi osztályunk tele van hímsovinisztákkal, akik szerint a nő mosson-főzzön-takarítson, mert a férfiak nem végeznek ilyen mocskoks, másodrendű munkát.

És most nem vicceltem, sajnos.

2011. márc. 8. 15:06
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nálunk is hasonló a helyzet, éppen ezért tettem fel a kérdést. Ma egész nap azt hallgattuk, hogy a nők csak arra jók, hogy főzzenek, és mossanak, és a szemét mocskoknak még van pofájuk "nőnapot tartani".

2011. márc. 8. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te is kapkodhatod a fejed néha :) Egyébként tudnak teljesen normálisak lenni, csak ez a hülye hímsoviniszta oldaluk... nem értem. Egyszerűen nem értem, mert akinek luxus az, hogy férfi létére elmosogasson időnként, ne adj' Isten még meg is főzzön egy ebédet, az szerintem bekaphatja.

És aztán még megkérdezik, hogy mégis minek ünneplünk nőnapot? Talán azért, mert senki nem hördül fel, ha azt halljuk, hogy a férfiaknak kedvük van sütni-főzni vagy ruhákat tervezni, de ők nyomban idegbajt kapnak, mihelyst szó esik arról, hogy a nők bizonyos dolgokban jobbak, mint a férfiak, és fel vannak háborodva, amiért nekünk is vannak álmaink az otthoni roboton kívül.

És őszintén, néha már nagyon bántó, amiket megjegyeznek...

2011. márc. 8. 16:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Nagyon ismerős az, amiről írsz. "Fehérnépnek a konyhában a helye!" "Örülj, hogy tanulhatsz!" "Nem kellett volna választójogot adni a nőknek!" "Gyereket szülni nem nagy dolog"

És az a baj, hogy ez már nem csipkelődés.

2011. márc. 8. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk minden lány kapott a fiúktól csokit :)

És még a nő tanároknak is adtak virágot.

16/L

2011. márc. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!