Mit tennétek, ha ápolatlan, büdös osztálytársaitok lennének?
A helyzet az, hogy van 1-2 igen érdekes osztálytársunk. Nem fürdenek(vagyis nemtudom, de iszonyatos szaguk van), nem mossák a hajukat(láthatóan zsíros a hajuk), és sokszor ruhát sem váltanak, az egyik lány pl ugyanazt a pulóvert és nadrágot hordja 1 egész hónapja. Nagyon durva szaguk van. Én nem tudom, hogy merjek-e nekik vagy az osztályfőnöknek szólni ez ügyben, de ez elég zavaró nem csak szerintem, hanem az osztály szerint is. Az a kifogás, pedig, hogy nincs pénzük, nem jó, mert több tízezres telefonnal futkos mindegyik...
Lehet ez ellen tenni valamit? :/
Aki volt már hasonló helyzetben, írjon véleményt, választ, tippet...
Köszönöm!
(Középiskoláról van szó, 10. évfolyamról...és az illetők pedig leányok...)
Köszi a válaszokat!
Valószínűleg szólni fogok valakinek, mert számomra ez zavaró... :/ És mondom, az osztály többi tagjának is. És senki sem nézi jó szemmel ezt... :/
Nem, nekik semmi ilyen gondjuk nincs. :/ Egy csapat animés leánykáról lenne szó, mondom 40 ezres telefonokkal futkosnak.:/
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!