Milyen bizonyítékok vannak arra vonatkozóan hogy Jézus Isten fia volt és feltámadt?
"Szimplán csak ignoráljátok, mintha nem is létezne azt kész."
Valóban ez lehet neki a legrosszabb, azt gondolom, helyesen feltételezem, a 20-as kommentben, hogy ez egy incel, akinek nincs se munkája, se barátnője, se nem tanul, de talán még haverjai sincsenek. Ez megmagyarázza a viselkedését. Esetében még egy rossz párkapcsolatot sem tudok elképzelni, hiszen milyen nő akarna együtt lenni egy ilyen emberrel? Gondolom, egyedül van ő, és azzal nyomja el a fájdalmát, hogy ide jár kötekedni. Pedig fordíthatná az idejét a fejlődésre is.
Kreatti arra példa, hogy milyen NE legyen egy ember.
Jogos. Valószínűleg egy nulla a társadalom szempontjából is, hisz még a munkaidejét is gyakorizással tölti ahelyett, hogy életében egyszer valami értéket állítson elő.
Egyszerűen ignorálja mindenki, hisz ő direkt ezt élvezi, hogy mások megrökönyödnek az ostobábbnál ostobább hazugságain és provokációin, és ő meg élvezkedik azon hogy sikeresen trollkodott megint. Ha soha senki nem válaszolna többé neki, talan végre elgondolkodna...
Ha jól tudom, ő volt az, aki arról beszélt, hogy neki "természettudományos diplomája" van". Hát jelenlegi állapotában nem tudom elképzelni őt, amint például a Szegedi Tudományegyetemen biológia karán ül, és szorgalmasan jegyzetel. El sem jutna odáig, vagy ha valahogy benyomnák, már az alapképzésről is repülne. A kreacionizmus nem divat az egyetemen. Arra nem adnak oklevelet.
Kaptam egy privát levelet Kreattival kapcsolatban, ennek a válaszanyagát inkább ide írom, mert gondolom, mást is érdekel.
Tapasztalataim szerint a moderáció ezen az oldalon úgy működik, hogy a szólás szabadságot hagyják, egészen addig, amíg nem lép át egy határt. Ez azonban a moderátorok részéről szubjektív lehet. Vannak olyan kérdések az oldalon, ami a nőkkel kapcsolatban is egyértelműen provokatívak, de ezek a mai napig is olvashatóak, bár időnként ha durva, akkor törlésre kerülhet.
Én úgy emlékszem, törölték már Kreatti kommentjeit is, hogy viszont a kitiltása nem történt meg, az felteheően azért van, mert a moderátor amikor elolvassa a válaszát (vagy csak belenéz - ami valahol érthető, hiszen ki tudja, naponta mennyi jelentett választ kell átnéznie) úgy ítéli meg, hogy komolytalan az, hogy az evolúcióval mennyire bohóckodik. Feltehetően nem igazán tud arról, hogy már évek óta provokál itt.
Ha viszont privát levél érkezne a moderátorhoz - ráadáasul több embertől, - akkor lehet jobban odafigyelne erre a témára, és megértené, hogy ennek a hitvány alaknak semmi keresnivalója itt. A levélnek viszont tartalmaznia kell egy részletes indokolást, ahol a kommentelő kifejti, hogy mi folyik, milyen hatással van a vallás/valláskritika rovatra a viselkedése, illetve forrásokkal gazdagon kell alátámasztani az indoklást. Több linklet beszúrni a levélbe, ahonnan idézni kell őt, kommentárt fűzni a megjegyzéseihez. Ezek után már nehezen hiszem, hogy a moderátor annyiban hagyná a dolgot.
Én a magam részéről ezt lehet megcsináltam volna, de azért nem teszem, mert engem nem érdekel már a vallás/valláskritika rovat annyira. Egyre jobban távolodok tőle, már egy ideje nem is jöttem ide. Más rovatokban meg nem találkozok Kreattival, így az, hogy itt mit művel, engem nem érint.
Arra viszont ismét szeretném felhívni a figyelmet, hogy Kreattinak feltehetően a gyakorikerdesek.hu-n való provokációja az egyetlen szórakozása. Ha ti ignoráljátok, az új kommentelők, akik idejönnek - nem tudva, hogy milyen - vitába bonyolódhatnak vele. Azt gondolom azért csinálja ezt, mert a való életben egy senki. Itt - mármint a vallás/valláskiritika rovatban, ahová befészkelte magát - viszont megkapja azt a figyelmet, amit máshol nem, mert annyira nyomorult, hogy még a lúzerek között is az alsóbb osztályokban helyezkedik el. A kereszténységhez amúgy nem sok köze van, szerintem azon kívül, hogy egy kapaszkodónak használja, nem ért egyet minden elvével, hiszen a viselkedése többet árt, mint használ a kereszténységnek. Azt viszont már összeraktam róla, hogy adventista volt, onnan jött el (vagy kirúgták esetleg - én ezt gondolom). Arra is emlékszem, hogy arról beszélt, hogy megfenyegették. De javítsatok ki, ha tévedek.
Még valami: nem hinném, hogy neki fizetnének a munkásságáért, azért az oldal szerkesztőit többre tartom annál, minthogy ilyen módon működtessék ezt az oldalt, ami egyébként kincsekkel is tele van.
Üdv. egy agnosztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!