Igen, valószínűleg megérezte, hogy vannak eretnekek, akik nem méltóak, hogy ott legyenek az átváltoztatás alatt.
2022. jan. 23. 13:11
12/20 anonim válasza:
Október vége óta tudja hogy református vagyok mert elmondtam. Nem bírta a lelkiismeretem és látszott rajta hogy nem hiszi el hogy református vagyok. Bennt maradtam a végéig és senki nem is ment ki de mivel eredetileg román vagyok és ortodox vér van bennem ezért érzem hogy a pap rám gondolt. Mert más református nem jár oda. És az az érdekes hogy nem is voltam itt Liturghian december 6 óta csak vagy 2 vecsernyén. Gondolom a pap látta hogy ott vagyok és azért mondta. De azt is látta hogy nem mentem ki. Attol félek legközelebb ( a gyerekek később jönnek be áldozni, nem ülik végig) lesz az ajtóban orvaki ha nem 7 év alatti gyerek van veled akkor megkerdi hogy ortodox vagy és ha mondod hogy nem akkor nem enged be. Ha idéntől behozták ezt mert eddig nem mondták akkor behozza Nemeș atya az ajtós őrt is és akkor lehet még ki is tesznek mert ismernek engem itt mind. Épp arra gondoltam hogy június óta ugyi járok óta,október óta tudják hogy nem vagyok ortodox de szerintem most fogták fel mert decemberben nem mondták ezt a katekument. Szerintem idén decemberben behozzák az ajtóban az őrt és raknak onnan ki. Vagy júniusban. Jó ha addig eljarhatok.
2022. jan. 23. 13:57
13/20 anonim válasza:
Meg űzött ördögöt is a katekumen után. Kezdte ott mondani hogy a gonosz lelkek a látható és láthatatlan távozzanak. És ezt már másodjára csinálta. De hátul ültem. Elölről az ambionrol honnan láthatta hogy a szenteltviztartonal vagyok?
2022. jan. 23. 13:59
14/20 anonim válasza:
Nem látta, hanem érezte, hogy ott vagy. Az ortodoxok megérzik a gonosz jelenlétét, nem véletlenül mondott ördögűző imát is a jelenlétedben.
2022. jan. 23. 14:11
15/20 anonim válasza:
Nyilván megérezte benned a gonoszságot, ezért csinált ördögűzést.
Nem az volt a baj, hogy református vagy, hanem az, hogy gonosz vagy.
2022. jan. 23. 14:40
16/20 anonim válasza:
A reformstusokat sem szeretik. Nagyboldogasszonykor megmondta a pópa hogy minden református éreznek mert nem tiszteli a Szebthagyományt, szembemegy a Bibliaval és nem imádkozunk Mariahoz. Akkor is majd elájultam és akkor még nem is tudta hogy református vagyok.
2022. jan. 23. 14:50
17/20 anonim válasza:
Párszor mióta odajarok már a reformátusok voltunk pogányok, tevekygők, tudatlanok, eretnekek. Nem is értem hogy nem hagytam még ott az ortodox templomot.
Egyszer, ismétlem egyszer vmonditt ördögűző imát és akkor az ikon mellé ültettek.
De ez ami ma volt hogy katekumen liturgián amit eddig ott nem hallottam se máshol és ördögűző ima....és én is érzek nemcsak az ortodoxok mert azonos a génünk (örökbefogadtak 1 évesen és a (valódi szüleim akik születésemkor otthagyták, ortodox románok)és én is megértek dolgokat hogy nekem szólt. Majd március 25 én elmegyek. Akkor Mária ünnep is lesz. Nézzük hogy reagálnak akkor. Lehet orvos kész az ajtónál?
2022. jan. 23. 14:55
18/20 anonim válasza:
Lehetséges, de ez már az ő bajuk. Ezzel nekik kell foglalkozni.
Az meg, hogy milyen vagy, a te bajod, és ezen te tudnál segíteni.
2022. jan. 23. 14:55
19/20 anonim válasza:
Mikor a masik ortodox templomban voltam ott is ahogy bejeptem kezdte az ördögűző imát a pap és ott sohase voltam.
2022. jan. 23. 14:59
20/20 anonim válasza:
Lehet esetedben a sima ördögűző ima nem elég, hanem rendes exorcizmus kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!