Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha az Ortodoxoknak a 7....

Ha az Ortodoxoknak a 7. zsinatig érvényes a mondandójuk a coviddal kapcsolatos dolgokról hogy mernek megszólalni vallásügyileg?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 18:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%
Mert a covid nem tartozik a kereszténység teológiájához.
2022. jan. 20. 19:05
 2/20 A kérdező kommentje:
Azért szólalnak meg mert nem tartozik hozzá? Épp ezért nem kéne nem?
2022. jan. 20. 19:07
 3/20 anonim ***** válasza:
20%
A katikusaoa is felszólal a vírus ügyben. Avval kell foglalkozni hogy Őszentsége kötejezi az oltást
2022. jan. 20. 19:25
 4/20 anonim ***** válasza:
A katolikus pápa
2022. jan. 20. 21:07
 5/20 anonim ***** válasza:

Anjutca, mit ittál?

Előbb józanodj ki, utána írj!

Kérdező: régen akkora tekintélye volt a vallásnak, hogy bármibe bele mertek szólni, sőt - bele is szóltak.

Ma már ez nincs meg.

2022. jan. 21. 08:07
 6/20 anonim ***** válasza:
Foglalkozzatok a saját papatokkal. Benne van ő a világ dolgaiban jobban mint az ortodox. Pedig az igaz keresztény egyház nem része a világnak. Innen is kilóg a katolikus egyház, meg az ortodox is. Persze a reformátusok is politizálnak rendesen amit eretneksegnek tartok.
2022. jan. 21. 09:29
 7/20 A kérdező kommentje:
5.Ma már nincs meg, ezért teszik? Még mindig, akkor épp hogy nem szólnának bele.
2022. jan. 21. 12:29
 8/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert az ortodoxok zsinatokkal való érvelése alapvetően hamis. Ráadásul elsősorban önmagukat csapják be vele.
2022. jan. 21. 17:31
 9/20 anonim ***** válasza:
Az ortodox áll a legközelebb az igaz valláshoz meg a keresztény református. A katolikusok csak majmolják. Az evangelikusok ....pfuj.....keverik a református Liturgiára katolikussal. Inkább jutnék a pokolba mint elmenjek egy evan templomba vakaha is. .
2022. jan. 22. 23:25
 10/20 anonim ***** válasza:
Képzeljétek voltam ma ortodox templomban és csaknem.elajultam. Volt katekumenek liturgiájaces a pap többször is nézett glfenenk és mondta hogy katekumenek tavozzatok. Annyira leblokaltam hogy nem tudtam mondani hogy Doamne miluiește escaki mellettem volt látta hogy a katekumenek emlitésetol kezdve ( románul chemați a neve) nem tudtam mondani amit kell csak álltam ott. Sose hallottam pedig tavaly június óta járok oda. De sose mondták. Lehet rájöttek hogy járnak be reformátusok?
2022. jan. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!