Elöfordulhat,hogy Isten megkíván egy csajszit és emberi alakot ölt és meg'ugja?Nem lennék meglepődve
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 07:48
21/25 A kérdező kommentje:
Én ugy tudom elképzelni h akár emberi alakot is ölthet én már tapasztaltam h van olyan ember aki eltud tud tunni,egyszer haluztam de lehet csak halu volt szoval emberi testet ölt és ugy dug meg valakit vagy amikor kefélek belémszál és ugyan azt érzi mint amit én érzek
2022. jan. 15. 10:45
22/25 anonim válasza:
Elég bántó a kérdésed. Ha nem is gondoltad komolyan, akkor pláne felesleges volt kiírni. De válaszolva, Istennek nincs teste, ezért nincsenek testi vágyai. Jézusnak(aki maga Isten) vol teste, és így voltak vágyai. De nem volt házas, a házasságon kívüli szexuális kapcsolat pedig bűn, és azt írja a Biblia Jézusról, hogy mindenféle kisértést elszenvedett, de sohasem vétkezett.
23/25 pelgrim válasza:
Had áruljak el neked egy közismert titkot: Minden újszülöttel Isten az, aki emberi alakot ölt, ha tehát egy férfi megkíván egy nőt, vagy akár fordítva, akkor Isten az, aki önmagát megkívánja a másikban. ...
Isten nem egy valaki rajtunk kívül.
24/25 anonim válasza:
Nemsokára megkapod a Baromez címet. Megdolgoztál érte.
25/25 kriszpo válasza:
Először tisztázzuk, hogy kinek mi az "isten"! Aztán mehetünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!