Elöfordulhat,hogy Isten megkíván egy csajszit és emberi alakot ölt és meg'ugja?Nem lennék meglepődve
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 07:48
1/25 A kérdező kommentje:
nem gondoltam komalyan a kérdést...de azért lehet h ö is megkívánja a nöket
2022. jan. 13. 07:55
2/25 anonim válasza:
Emberi test nélkül hogy érezne szexuális vágyat vagy emberi érzést, ami a fizikai testünk tulajdonsága?
3/25 A kérdező kommentje:
ugy h emberi alakot ölt
2022. jan. 13. 07:58
4/25 hollófernyiges válasza:
És mi van ha egy pasit kíván meg?
5/25 anonim válasza:
Persze! Mar nem egy lany mondta, hogy ez 'Isteni' volt dragam! :))))
6/25 anonim válasza:
Zeusszal előfordult többször is!
A kereszténységben pedig az angyalokkal... istenről egyetlen dokumentált esetről tudunk, de az elég híres lett!
7/25 anonim válasza:
Első vagyok. Úgy látom nem érted a kérdést. Hogy tudna olyat érezni, amihez emberi test kell?? Azt írtad, hogy először megkíván egy nőt, utána ölt emberi alakot. Emberi alak nélkül hogy kívánná meg? Ne legyetek már ennyire ostobák.
8/25 anonim válasza:
Na, #7 - látszik, hogy te se olvasod a Bibliát.
9/25 anonim válasza:
"Na, #7 - látszik, hogy te se olvasod a Bibliát."
Pedig jó a logikája a 7-esnek és van filozófiai ismerete. Én egyetértek vele. Másrészt Isten nincs időbe zárva, a "megkívánás" pedig időbeli cselekedet. Így ha Isten kívánna egy nőt, azt egy örökkévalóságban kívánná
8-as esetleg kifejthetné, hogy hogy következik az, hogy a 7-es nem olvassa a Bibliát!
10/25 anonim válasza:
"jó a logikája a 7-esnek és van filozófiai ismerete. "
Így igaz.
Csak a bibliaismerete nulla.
=> Nefilimek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!