Elöfordulhat,hogy Isten megkíván egy csajszit és emberi alakot ölt és meg'ugja?Nem lennék meglepődve
"Csak a bibliaismerete nulla.
=> Nefilimek."
Ennyi? Ritka erős magyarázat volt.
A nefilimekről semmi nincs a Bibliában, tehát neked hiányosak a bibliai ismereteid.
"Hogy tudna olyat érezni, amihez emberi test kell?? "
Miért kéne hozzá emberi test? A Biblia alapján nagyon is emberi érzései vannak bármiféle emberi test nélkül is.
Tekintve hogy most nem egy Zeusz kategóriájú istenről van szó nem kell neki bárhova is mennie.
Ha ilyet akar akkor egy pillanat alatt (még annyi idő se kell) teremthet magának egy embert akit miután kedvét töltötte rajta egy pillanat alatt semmivé is tehet.
Bukott angyalok *
A nefilimek azokból a kalandokból születtek.
Javítva
Értsétek meg, Isten csak negatív jelzőkkel illetheto. Ezt nem tanítják az evangélikus egyházban? Mert én Reformátuskent tudom. Bizony.
Isten testetlen, láthatatlan, elérhetetlen, megfoghatatlan, védhetetlen, bűntelen és transzcendens aki egyidőben több helyen is ott van bármilyen alakban. Krisztus testesíti meg,a Szentlélek az ereje de ezek örökké az Atyatol születnek.
A nephilimek a Virrasztó angyalok és az emberek gyerekei. A virrasztokat a Sátán biztatta hogy milyen jó lesz az emberekkel kusistenemet csinálni és akkor őket imádnak az emberek és nem az Istent. Az angyalok nem 1 kategória Istennel. A virrasztokat Isten a föld alá bezárta és megkötözte. Én hiszek Énok könyvének. A Szenthagyomanyt el kell hinni mert egy a Sola Scripturaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!