Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A hívőknek miért elég annyi,...

A hívőknek miért elég annyi, hogy 'Isten teremtette a világot'?

Figyelt kérdés

Mégis, mit lehet ebből megtudni?

Hiszen ebben az égvilágon semmi, de semmi információ nincs!

Megtudsz valamit ebből, kicsoda, micsoda az Isten, honnan van, miből, hogyan néz ki és honnan van a tudása?

Talán megtudja valaki, hogy miből lett a világ teremtve, ha Istenen kívül még semmi sem volt?

Na és hogyan kell teremteni? Ez valami varázslat talán? Megtudni ebből valamit, hogyan keletkezett a Föld, a csillagok, az Univerzum, vagy bármi ami létezik a világon, mert az a szó, hogy teremteni, valójában semmit nem takar, hiszen nem árul el semmit semmilyen folyamatról, egy üres, semmitmondó szó, amiben nincs semmi tartalom.

Valójában a világ szó is egy gyüjtőfogalom, az sem mond el semmit az Univerzumról magában. Ennek a szentenciának nincs semmi tartalma, így érvénytelen kijelentés, nem mond semmit, az információtartalma nulla. Hogyan lehet ezt elfogadni magyarázatképpen?

2022. jan. 10. 05:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
0%
Ez az, hogy én különb vagyok nálad akkor, mert nem félek a haláltól, mert van új életem, amit Jézus ad és vele akarok lenni, vagyis legalább a lehetősége.
2022. jan. 17. 15:00
 62/69 anonim ***** válasza:
78%

Az hogy ez megnyugtat, attól még nem lesz igaz.

Placebó-hatás nem rémlik micsoda?

2022. jan. 17. 15:05
 63/69 anonim ***** válasza:
31%
Akkor én örülök ennek a Jézus-placebónak, bárhogy is nevezed.
2022. jan. 17. 16:14
 64/69 anonim ***** válasza:
90%
aham, szóval nem is érdekel, hogy igaz, csak jól érezd magad?
2022. jan. 17. 17:08
 65/69 anonim ***** válasza:
13%
Nem jol, hanem inkabb nagyobb biztonsagban.
2022. jan. 17. 17:10
 66/69 anonim ***** válasza:
0%
Imádom ezt az "aham" embert, régen volt egy sérültekkel foglalkozó is, csak ilyenek másznak ide...
2022. jan. 17. 17:22
 67/69 anonim ***** válasza:
100%

szóval képtelen vagy válaszolni a kérdésre és a másikat fogyatékosnak kell nevezni és ledegradálni.

Értem :D

2022. jan. 17. 17:23
 68/69 anonim ***** válasza:
0%
Most nem mondtál "ahamot" ;))
2022. jan. 17. 17:24
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
szóval képtelen vagy válaszolni a kérdésre és a másikat fogyatékosnak kell nevezni és ledegradálni.
2022. jan. 17. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!