Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mennyire igaz az az állítás...

Mennyire igaz az az állítás hogy némelyik pap árva gyerekeket molesztál szexuálisan?

Figyelt kérdés
Világszerte mennek ezek a hírek hogy a legtöbb országban előfordult hogy a keresztény papok gyerekeket molesztálnak, főleg az árvaházakban.
2022. jan. 6. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"Hol ezért, hol azért kell átmenniük az atyához. Most takarítani. Most bútort tologatni. Többnyire négyszemközt van velük. Nemrég jött vissza az egyik gyerek, kérdezem, mi történt, mert furán viselkedett, csak vigyorgott maga elé. Azt felelte, a vállát vonogatva: még mindig jobb, mint ha magamnak csinálnám. Mit mondjon erre az ember? Nem kísérgethetjük át őket."
2022. jan. 9. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Idézet dr. Mészáros István atya, római katolikus templomigazgató és lelkipásztor leveléből:

„Ittam belőled. Szeretkeztem veled. A vágyaim netovábbja vagy, az én gyönyörűségem, akivel így kell kommunikálnom, mert nem küldhetem el emailben, nem mondhatom el telefonban. Nem bízhatok meg benned sem. Tragédia” – áll a Mészáros kézjegyével ellátott levélben, amelyet a címzett egy időre nyilvánosságra hozott a Facebook-oldalán. A hosszú és felkavaró szöveg nem egyszerűen szerelmi vallomás: alázatos esdeklés váltakozik parancsolgatással, vádakkal, gyanúsítgatásokkal, a féltékenység tajtékzásával.

2022. jan. 9. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Azoknak, akik azt gondolják, hogy a római katolikus pap által írt szerelmes levél egy gyönyörű hölgynek szól: a fenti levél címzettje Kőhegyi Dániel, 18 éves papnövendék.
2022. jan. 9. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!