Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan magyarázzátok a szerves...

Hogyan magyarázzátok a szerves anyagok kialakulását?

Figyelt kérdés

Többször is felmerült az oldalon az hogy szerves anyagok létrejöhetnek-e (és ez által az élet) természetes folyamatok következtében vagy csak egy tervező/irányító tehát Isten befolyása által.

Akik szerint a szerves anyagok csak Isten segítségével alakulhattak ki azok mivel magyarázzák azt hogy a Marson is találtak szerves anyagokat?

2021. nov. 25. 08:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
75%

""Beidézted hogy a kérdező álláspontja nyert és leírtad hogy a szokásos győzelemmel."

Igen, és?"

Akkor miért kellett ez?

"A 27-es haverodnak mi baja? Saját mondatai nincsenek? Már nem csak engem majmol, hanem téged is, ez aztán a haladás, gratulálok!""

Egyetértettünk hogy ezt elvesztetted mint mindig. Akkor minek kérdezed hogy mi bajom? Eleve milyen haveromtól kérdezed?

2021. nov. 25. 13:40
 32/41 anonim ***** válasza:
19%

"Miért is nem? Ezen gondolkodtál már?"

Persze. Már írtam is sokszor. Nekem nincs igényem, hogy kergesselek titeket, én tudom, hogy igazam van és nyugodt vagyok. Ti izgultok itt a vallási rovatban, mert tudjátok, hogy Jézus az Isten, de nem akartok hinni benne. A természettudományos rovatban nyomathatjátok az evós hazugságokat. Aki az igazságot keresi, kettő perc alatt rájön, hogy marhaság.

"Egyetértettünk hogy ezt elvesztetted mint mindig. Akkor minek kérdezed hogy mi bajom? Eleve milyen haveromtól kérdezed?"

Huh, elvesztetted a fonalad. Én most nem göngyölítem neked vissza. Zárjuk

2021. nov. 25. 13:46
 33/41 anonim ***** válasza:
84%

"Persze. Már írtam is sokszor. Nekem nincs igényem, hogy kergesselek titeket, én tudom, hogy igazam van és nyugodt vagyok. Ti izgultok itt a vallási rovatban, mert tudjátok, hogy Jézus az Isten, de nem akartok hinni benne. "

Ezt senki nem kérdezte. Amit meg beidéztél az a kérdés nem erre vonatkozott.

2021. nov. 25. 13:54
 34/41 anonim ***** válasza:
79%

"Huh, elvesztetted a fonalad. Én most nem göngyölítem neked vissza. Zárjuk"

Ha kb fél óra alatt elfelejtetted hogy már miről is beszéltél és miért, akkor tényleg jobb ha lezárjuk.

2021. nov. 25. 14:06
 35/41 anonim ***** válasza:
14%

"Ha kb fél óra alatt elfelejtetted hogy már miről is beszéltél és miért, akkor tényleg jobb ha lezárjuk."

Igen, más szavakkal ezt írtam. Akkor ezt értetted. Ritka eset :)

Igen, mondtam, h zárjuk, nem kell mindig majmolni, de tényleg. Én nem igénylem.

2021. nov. 25. 15:35
 36/41 anonim ***** válasza:
75%

"Igen, más szavakkal ezt írtam."

Nagyon nem ezt írtad. De látom az válaszod óta több mint félóra is eltelt. Tudom ilyenkor már nem tudod hogy mit írtál.

"nem kell mindig majmolni"

Továbbra sem tudom hogy mivel majmollak szerinted. De ha ennyire szereted a majmokat javaslom az állatkertet.

2021. nov. 25. 15:44
 37/41 anonim ***** válasza:
14%

"Nagyon nem ezt írtad"

Nagyon de

"Továbbra sem tudom hogy mivel majmollak szerinted"

Akkor mégsem értetted:(

"De ha ennyire szereted a majmokat javaslom az állatkertet."

A haverod dumája frappánsabb volt, ez gyenge

"e látom az válaszod óta több mint félóra is eltelt."

Engem figyelsz? Ez megható :)

2021. nov. 25. 15:47
 38/41 anonim ***** válasza:
75%

"A haverod dumája frappánsabb volt, ez gyenge"

Ki a haverom?

"Engem figyelsz? Ez megható :)"

Mindent értek. Nem csak feledékeny vagy hanem fogalom zavarban is szenvedsz. Így már értem hogy miért erőltetted a tévedésedet.

De lásd milyen kedves vagyok:

Látom nem egyenlő a figyeléssel. Láttam a holdat is mikor mentem haza de nem figyeltem.

Nem tudom mennyire fogsz emlékezni arra hogy ezt miért is írtam amilyen feledékeny vagy ahogyan azt se tudom ezt mennyire fogod tudni értelmezni ilyen fogalom zavar mellett.

Úgy hogy ezzel el is köszönök tőled. Nem tudod dekódolni az üzeneteket akkor nincs értelme írni neked. Sajnállak remélem jobban leszel.

2021. nov. 25. 17:01
 39/41 anonim ***** válasza:
12%

"Nem csak feledékeny vagy hanem fogalom zavarban is szenvedsz."

Szóról szóra majmolsz, ez igen:)

"Ki a haverom?"

Követőm vagy, figyelj jobban!

"Nem tudom mennyire fogsz emlékezni arra hogy ezt miért is írtam amilyen feledékeny vagy ahogyan azt se tudom ezt mennyire fogod tudni értelmezni ilyen fogalom zavar mellett."

Nekem mindig megható, ha ennyire rám koncentrál valaki, mintha az élete fontos része lennék. Sajnos engem nem igazán érdekeltek, légy erős, te sem. Nem igazán emlékszem, hogy miről beszélgettünk, mert nem igazán érdekel a vergődésed, de emiatt ne essen össze az egód:)

"Nem tudod dekódolni az üzeneteket akkor nincs értelme írni neked."

Igen, az elmúlt 2 hétben kb. 8x írtad ezt le, de nem tudsz tőlem szabadulni. Minden nap megfogadod ezt:)

Amúgy semmi baj, elfogadom a bocsánatkérésed, kedves 41-es, mindenki tévedhet.

"Úgy hogy ezzel el is köszönök tőled."

Ok, szia :)

2021. nov. 26. 10:51
 40/41 anonim ***** válasza:
52%

A szerves anyag még mindig nem egyenlő az élettel! (Élet mint elolenyekkel!)

Hidrogén szén oxigén foszfor és nitrogén nagyon sok helyen van… ezekből épül fel a dns! De élet eddig csak itt van

De amugy is a kérdés jelenleg tul bonyolult mivel a tudomány még mindig nem tudja hogy mik a feltételei az élet kialakulásának (nem mint ember hanem sokkal egyszerűbb) és akkor egyel tovább megy a kérdés filozófiai szintre és behozza istent! De ha nincs is isten akkor is van kauzalitás! Azaz nem kell isteni beavatkozas hanem maga az ősrobbanás miatt alakulhatott ki minden és a további dolgokra is hatással van! Azaz nem spontán hanem a dolgok sebessége helyzete miatt

2021. nov. 27. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!