Hogyan magyarázzátok a szerves anyagok kialakulását?
Többször is felmerült az oldalon az hogy szerves anyagok létrejöhetnek-e (és ez által az élet) természetes folyamatok következtében vagy csak egy tervező/irányító tehát Isten befolyása által.
Akik szerint a szerves anyagok csak Isten segítségével alakulhattak ki azok mivel magyarázzák azt hogy a Marson is találtak szerves anyagokat?
"Kérdező álláspontján lévő bizonyítékok - Sok
Kreatti bizonyítékok - 0
A vitát nyerte: Kérdező álláspontja K.O.-val."
Ez kész :))))))) De már le van zárva a vita a szokásos győzelmemmel.
"Ateizmus nem is létezik, hisz te mondtad, hogy az ateisták valójában sátánisták."
Nem csoda, hogy nem érted, h miről beszélek, hisz álkeresztény vagy. CSak, hogy tanulj: aki nem Jézusé, függetlenül attól, hogy mit tart magáról, a sátáné. Ebből csak szellemi újjászületéssel, azaz Krisztusban való újjászületéssel lehet szabadulni. Hátha megtérsz, jó, ha tudod
"Nem csoda, hogy nem érted, h miről beszélek, hisz álkeresztény vagy."
Kezdettől fogva értettem, hogy miről beszélsz, csak jó sátánistaként kiforgatom a szavaidat. De azért, aki a sátáné, az még nem lesz ettől sátánista. Ne sértsd meg az igazi sátánistákat!
Egy ideje már nem láttam Kreattit. Azt hittem ,hogy megjött az esze s észrevette magát vagy esetleg valamilyen keresztény körökben elismertebb ember rászólt az álkeresztény, romboló tevékenysége miatt. De nem! Ugyan olyan gyökér mint volt. S az ilyeneknek meg van engedve ,hogy szavazzanak meg szaporodjanak …
Kérdező, ha tényleg normális válaszokat akarsz akkor kérdezz a tudomány kategóriában. Ott többek közt normális magyarázatokat kapsz például az említett Miller kísérletre (bár már most is van száz kérdés a témával kapcsolatban).
A vallás/ valláskritikában csak széttrollkodja Kreatti s ha megunja akkor megy a következő kérdéshez (ő maga írta többször is ,hogy csak szórakozásból csinálja. Mondjuk ezt csinálja már kb 10 éve …).
"Ez kész :))))))) De már le van zárva a vita a szokásos győzelmemmel."
Én is ezt írtam lényegében.
"Kérdező álláspontján lévő bizonyítékok - Sok
Kreatti bizonyítékok - 0
A vitát nyerte: Kérdező álláspontja K.O.-val"
"Kreatti s ha megunja akkor megy a következő kérdéshez (ő maga írta többször is ,hogy csak szórakozásból csinálja. Mondjuk ezt csinálja már kb 10 éve …)."
A híd őrzése unalmas munka. Egész nap a híd alatt üldögél és várja hogy kit egyen meg. Érthető hogy unatkozik.
"ő maga írta többször is ,hogy csak szórakozásból csinálja"
Egyszer sem írtam ezt, de hazudj csak. Kicsit mást írtam, de a te szellemi szintednek az is sok volt.
"A híd őrzése unalmas munka. Egész nap a híd alatt üldögél és várja hogy kit egyen meg. Érthető hogy unatkozik."
Frappáns :) Tőled ez egész kiváló, jól megcsavartad a dolgokat :)
A 27-es haverodnak mi baja? Saját mondatai nincsenek? Már nem csak engem majmol, hanem téged is, ez aztán a haladás, gratulálok!
"Egy ideje már nem láttam Kreattit. Azt hittem ,hogy megjött az esze s észrevette magát vagy esetleg valamilyen keresztény körökben elismertebb ember rászólt az álkeresztény, romboló tevékenysége miatt. De nem! Ugyan olyan gyökér mint volt. S az ilyeneknek meg van engedve ,hogy szavazzanak meg szaporodjanak …"
Megint ez a nyafi. Kicsit kapjátok már össze magatokat!
"Kérdező, ha tényleg normális válaszokat akarsz akkor kérdezz a tudomány kategóriában. Ott többek közt normális magyarázatokat kapsz például az említett Miller kísérletre (bár már most is van száz kérdés a témával kapcsolatban)."
Mert ott senki nem cáfolja az evós marhaságokat:) Itt a cáfolat:
És ezekben ők hisznek. Nem szomorú?:(
Képes voltál ezt a nyafit kérdésben is kiírni?:))) Elképedek:)
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
"A 27-es haverodnak mi baja? Saját mondatai nincsenek? Már nem csak engem majmol, hanem téged is, ez aztán a haladás, gratulálok!"
Nem majmolok senkit. Eleve azt se tudom kinek szólt ez az üzeneted. Ki az a másik személy akit szerinted majmolok.
Egyébként csak össze foglaltam hogy mi a vita eredménye. Utána pedig levontad még mellé azt a következtetést, hogy mindig ez az eredmény. Nem látom mi itt a problémád. Te magad állapítottad meg a 24. válaszban hogy vesztettél.
Beidézted hogy a kérdező álláspontja nyert és leírtad hogy a szokásos győzelemmel.
"Beidézted hogy a kérdező álláspontja nyert és leírtad hogy a szokásos győzelemmel."
Igen, és?
"Kérdező, ha tényleg normális válaszokat akarsz akkor kérdezz a tudomány kategóriában. "
"Mert ott senki nem cáfolja az evós marhaságokat:) "
Miért is nem? Ezen gondolkodtál már?
Tudományos kategóriában azért nem kötnek bele valamibe mert tudományosan elfogadott. Azért sem terjeszted ott a kreacionista dolgaidat mert azok áltudományok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!