Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan magyarázzátok a szerves...

Hogyan magyarázzátok a szerves anyagok kialakulását?

Figyelt kérdés

Többször is felmerült az oldalon az hogy szerves anyagok létrejöhetnek-e (és ez által az élet) természetes folyamatok következtében vagy csak egy tervező/irányító tehát Isten befolyása által.

Akik szerint a szerves anyagok csak Isten segítségével alakulhattak ki azok mivel magyarázzák azt hogy a Marson is találtak szerves anyagokat?

2021. nov. 25. 08:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
12%

"Kérdező álláspontján lévő bizonyítékok - Sok

Kreatti bizonyítékok - 0

A vitát nyerte: Kérdező álláspontja K.O.-val."

Ez kész :))))))) De már le van zárva a vita a szokásos győzelmemmel.

"Ateizmus nem is létezik, hisz te mondtad, hogy az ateisták valójában sátánisták."

Nem csoda, hogy nem érted, h miről beszélek, hisz álkeresztény vagy. CSak, hogy tanulj: aki nem Jézusé, függetlenül attól, hogy mit tart magáról, a sátáné. Ebből csak szellemi újjászületéssel, azaz Krisztusban való újjászületéssel lehet szabadulni. Hátha megtérsz, jó, ha tudod

2021. nov. 25. 12:50
 22/41 Mansour ***** válasza:
95%

"Nem csoda, hogy nem érted, h miről beszélek, hisz álkeresztény vagy."

Kezdettől fogva értettem, hogy miről beszélsz, csak jó sátánistaként kiforgatom a szavaidat. De azért, aki a sátáné, az még nem lesz ettől sátánista. Ne sértsd meg az igazi sátánistákat!

2021. nov. 25. 12:58
 23/41 Tevenyereggyarto ***** válasza:
93%

Egy ideje már nem láttam Kreattit. Azt hittem ,hogy megjött az esze s észrevette magát vagy esetleg valamilyen keresztény körökben elismertebb ember rászólt az álkeresztény, romboló tevékenysége miatt. De nem! Ugyan olyan gyökér mint volt. S az ilyeneknek meg van engedve ,hogy szavazzanak meg szaporodjanak …

Kérdező, ha tényleg normális válaszokat akarsz akkor kérdezz a tudomány kategóriában. Ott többek közt normális magyarázatokat kapsz például az említett Miller kísérletre (bár már most is van száz kérdés a témával kapcsolatban).

A vallás/ valláskritikában csak széttrollkodja Kreatti s ha megunja akkor megy a következő kérdéshez (ő maga írta többször is ,hogy csak szórakozásból csinálja. Mondjuk ezt csinálja már kb 10 éve …).

24/41 anonim ***** válasza:
80%

"Ez kész :))))))) De már le van zárva a vita a szokásos győzelmemmel."

Én is ezt írtam lényegében.

"Kérdező álláspontján lévő bizonyítékok - Sok

Kreatti bizonyítékok - 0

A vitát nyerte: Kérdező álláspontja K.O.-val"

25/41 anonim ***** válasza:
80%

"Kreatti s ha megunja akkor megy a következő kérdéshez (ő maga írta többször is ,hogy csak szórakozásból csinálja. Mondjuk ezt csinálja már kb 10 éve …)."

A híd őrzése unalmas munka. Egész nap a híd alatt üldögél és várja hogy kit egyen meg. Érthető hogy unatkozik.

2021. nov. 25. 13:02
 26/41 anonim ***** válasza:
14%

"ő maga írta többször is ,hogy csak szórakozásból csinálja"

Egyszer sem írtam ezt, de hazudj csak. Kicsit mást írtam, de a te szellemi szintednek az is sok volt.

"A híd őrzése unalmas munka. Egész nap a híd alatt üldögél és várja hogy kit egyen meg. Érthető hogy unatkozik."

Frappáns :) Tőled ez egész kiváló, jól megcsavartad a dolgokat :)

A 27-es haverodnak mi baja? Saját mondatai nincsenek? Már nem csak engem majmol, hanem téged is, ez aztán a haladás, gratulálok!

"Egy ideje már nem láttam Kreattit. Azt hittem ,hogy megjött az esze s észrevette magát vagy esetleg valamilyen keresztény körökben elismertebb ember rászólt az álkeresztény, romboló tevékenysége miatt. De nem! Ugyan olyan gyökér mint volt. S az ilyeneknek meg van engedve ,hogy szavazzanak meg szaporodjanak …"

Megint ez a nyafi. Kicsit kapjátok már össze magatokat!

"Kérdező, ha tényleg normális válaszokat akarsz akkor kérdezz a tudomány kategóriában. Ott többek közt normális magyarázatokat kapsz például az említett Miller kísérletre (bár már most is van száz kérdés a témával kapcsolatban)."

Mert ott senki nem cáfolja az evós marhaságokat:) Itt a cáfolat:

[link]

És ezekben ők hisznek. Nem szomorú?:(

2021. nov. 25. 13:17
 27/41 anonim ***** válasza:
17%

Képes voltál ezt a nyafit kérdésben is kiírni?:))) Elképedek:)

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2021. nov. 25. 13:23
 28/41 anonim ***** válasza:
85%

"A 27-es haverodnak mi baja? Saját mondatai nincsenek? Már nem csak engem majmol, hanem téged is, ez aztán a haladás, gratulálok!"

Nem majmolok senkit. Eleve azt se tudom kinek szólt ez az üzeneted. Ki az a másik személy akit szerinted majmolok.

Egyébként csak össze foglaltam hogy mi a vita eredménye. Utána pedig levontad még mellé azt a következtetést, hogy mindig ez az eredmény. Nem látom mi itt a problémád. Te magad állapítottad meg a 24. válaszban hogy vesztettél.

Beidézted hogy a kérdező álláspontja nyert és leírtad hogy a szokásos győzelemmel.

2021. nov. 25. 13:32
 29/41 anonim ***** válasza:
24%

"Beidézted hogy a kérdező álláspontja nyert és leírtad hogy a szokásos győzelemmel."

Igen, és?

2021. nov. 25. 13:35
 30/41 anonim ***** válasza:
82%

"Kérdező, ha tényleg normális válaszokat akarsz akkor kérdezz a tudomány kategóriában. "

"Mert ott senki nem cáfolja az evós marhaságokat:) "

Miért is nem? Ezen gondolkodtál már?

Tudományos kategóriában azért nem kötnek bele valamibe mert tudományosan elfogadott. Azért sem terjeszted ott a kreacionista dolgaidat mert azok áltudományok.

2021. nov. 25. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!