Jézus miért vádolja az embert paráznasággal és varázslással?
Figyelt kérdés
Amúgy mit jelent az hogy varázslás?2021. okt. 31. 15:04
31/36 A kérdező kommentje:
Imadkozol ertem
2021. okt. 31. 23:04
32/36 anonim válasza:
Ez nem Istentől való hang, de gondolom akarod hallani ezeket a hangokat. Addig pedig hiába imádkozik érted bárki. Előbb meg kell tagadnod és gyülölnöd. Jézus nem vádol hanem "esedezik értünk" . (róma 8:34)
Ha valamilyen hang megvádolt téged az nem Isten és még csak nem is a lelkiismereted, mert az is szól de nem hallhatóan. Szóval ez egy idegen hangja aki azért van ott mert elfogadtad.
"nem azért jöttem, hogy kárhoztassam a világot hanem, hogy megtartsam a világot".
33/36 A kérdező kommentje:
#32 ezeket nem lehet kikerülni, olyan mintha valaki szólna hozzád. Ha egy másik ember szól hozzád azt sem tudod kikerülni , hiába akarom vagy nem akarom hallani az a hang megszólit. Esetleg füldügót vehetsz de ez ellen az se jó
2021. nov. 2. 15:27
34/36 anonim válasza:
Nézd, ha úgy érzed, Jézus szól hozzád, akkor miért nem őt kérdezed meg, miért minket? Jézus biztosan jobban tudja nálunk, ezért is kell imádkoznunk.
35/36 KZitus válasza:
Szia
A kérdésed, és az összes hozzászólásod arra mutat, nem Jézus(mi köze lenne ehhez?) te magadat vádolod varázslással és paráznasággal.
Ha ez így van, akkor a válasz nálad van!
36/36 A kérdező kommentje:
#35 magamat nem váddolom semmivel, más mondta nekem hogy ilyen vagyok valmiért
2021. nov. 17. 08:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!