Ha a sérültek ingyen üdvözülnek akkor minket miért fenyegetnek kárhozattal és pokollal?
#69 Nem állitottam ilyesmit, ezt te állitod hogy a sátán adta a törvényt hisz sátánistának nevezed akik gyakorolják tehát akkor nem származhat a Teremtőtől ha sátánista lesz tőle az ember!
"A te egód akarja, hogy foglalkozzunk veled, hazug. Azért írod ki minden nap ugyanazokat a hazug kérdéseket. Hazug"
Nem irtam ki kérdéseket már régóta de hát tudjuk hazug démon van benned sátán fia. :D
Nagyon cink vagy...
"Pont hogy a Sátán szereti ezeket a cselekedeteket. Jézus sem szerette. Teljesen össze van zavarodva, ahogy olvasom a válaszait, ennek pszichológus kell. De én furcsának tartom, hogy valakit ennyire elmeháborodottá tesz a Biblia olvasása."
Nem érted amit irtam? Aki bünnek tartja ezeket a dolgokat az egyből sátánista lesz? Nem vagy komplett ember.
Te benned az antikrisztus lelke van és nem krisztusi mert folyamatosan vádolsz és hazudozol. elmeroggyantak vagytok.
#73 "Mondom még egyszer kérdező, menj el pszichológushoz vagy ne foglalkozz a Bibliával. Nem neked való olvasmány, sajnos, ahogy látom. Valahogy nem a békességet hozza neked, hanem haragot."
Aki ezt teszi az Ateista lesz és a végén elkárhozik.
Amúgy téged nem dühitene hogy vadidegen rosszindulatú emberek azt mondják hogy elkárhozol miközben ez nem igaz? Ez démonok müve akik ingerelni akarják az embereket akiket nem is ismernek.
"Nem állitottam ilyesmit, ezt te állitod hogy a sátán adta a törvényt"
Nyilván, hisz hazug vagy
"Nem irtam ki kérdéseket már régóta de hát tudjuk hazug démon van benned sátán fia. :D"
Hát persze, hazug
" Mondtam hogy nem irtam ki kérdéseket és ezt be is tudom bizonyitani te sátánfajzadék."
Minden hazug ezt írja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!