Ha a sérültek ingyen üdvözülnek akkor minket miért fenyegetnek kárhozattal és pokollal?
#40 nem is veled foglalkoztam csak aki elbizakodja magât hogy a mennybe lesz az nem lesz ott.
Ez hogy én biztosan üdvözlök es verem a mellem az alázat hiánya
Voltam az ortodox templomban ott a pópa elmesélt egy történetet. Az egyik SzentbEgyházatyankkal történt meg régen a kereszténység elején az egyház szakadás előtt.
Ez a Szent barlangban lakott és nőtlen volt és volt egy bátyja meg annak egy fia. A bátyja meghalt és a 8 éves fiát magához vette a Szent mert nem volt más rokon. A fiú megtanult szépen imádkozni, hinni, keresztet vetni,ikonokat tisztelni, szóval mint egy rendes ortodox vagyis a skizma előtt ...hm.....egybekeresztény. A fiú 18 évesen meghalt. A Szent kérge istent hogy mutassa meg hova jutott be a fiú.
Évekig keze míg egy angyal megmutatta neki. Mit gondoltok? A pokolba került és a démonok kínozták. Atyám, kérdi a Szent, miért jutott ide az unokaöccsém amikor hitt Benned, szépen imádkozott és tisztelte a Szenteket meg a Szentháromságot, meg a Szentek ikonjait mindig rendben tartotta.
Azért került a pokolba, felelte neki az angyal mert azt gondolta hogy ő a legszentebb az egész világon amiért veled élt és megtanítottad kereszténynek lenni. Elbitakodott lett és az bűn.
"pokolba került és a démonok kínozták. "
1. Pokol létezik de ott nincsenek sem démonok sem ordogok és tűz sem maximum Korah teteme van ott.
2. Amit te pokolnak gondolsz az a tűznek tava lesz ami a jelenések könyvében van . Nem kerulhetett még sehova hisz Yahusha(Jézus) a halál állapotát alvásnak írta le, es mindenki alszik amig meg nem történik a feltamadas valaki örök eletre valaki örök karhozatra
"Évekig keze míg egy angyal megmutatta neki"
Demonok is kiadják magukat angyalnak szoval ne felejtsd el hogy sok a hazugság
"De mi alapján mondta ezt neked hogy udvozulsz??"
Próbáld elolvasni a Bibliát. Nekem is üdvösségem van
"Két szép szemedért?"
Nem, hanem, hogy ne legyél ennyire hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!