Ha a sérültek ingyen üdvözülnek akkor minket miért fenyegetnek kárhozattal és pokollal?
#30 te igazsagtalannak tartod de Isten igazsagosnak tartja
mivel eredendo bunos mindenki fogantatasakor is, ezert kap buntetest, amit megbanhat a maga modjan
de a hangsuly nem azon van ami nem tudom miert ilyen jellemzo sokaknal, hogy Istent vadold a betegekert, betegegekert, tokeletlensegert, hanem ami a te feladatod, ezen a vilagon is tehetsz ellenuk minel kevesebb es kisebbek, enyhebbek legyenek
ez lenne a kotelesseged, orvoskent, vagy barhogyan kepessegeid szerint
szerinted tehat ezt nem kellene tened? Nem lenne helyes?
helyesebb Vadlokent koveteloznod, ellenkezned?
Istentol kovetelned olyan megoldast amit mar kozolt? amivel elegedetlen vagy de erre fentebb irtam a megoldast
tokeletlen evilag es tokeletes tulvilag kozotti kulonbseg...
ordoghurkodbol oedogi korodbol nem szabadulsz ha magad nem akarsz,
segits hitetlenkent, ne higyj stb. ha ugy neked jobb az erzesed
Vagy ugy sem akarsz? lehetsz onzo es feladatokat masra harito
szabad vagy ilyen dontoseket valasztasokat meghozhatsz
csak belathato lenne hogy a te viselkedesed igazsagtalan, nem pedig igazsagos, eddig pedig felesleges massal foglalkoznod
vagy el kell ismerned hogy az igazsagtalansagot helyesnek tartod valamiert es cselekedned es kesz
masok igazsagerzete helyesebb, lassak majd viselkedesen teteiden, olyanokkal kozoskodhetsz akik hozzad hasonloak a torz igazsagerzetuk hasonlo mint neked
"ezert kap buntetest, amit megbanhat a maga modjan"
nem tudja megbánni mert sérült nem érti mi az amit csinál és nem is tudja értelmezni
De most komolyan... ti tényleg így élitek az életeteket, hogy rettegtek a pokoltól és kárhozattól? Megkérdezhetem, hogy ez miért jó nektek? Mert sehogy sem értem.
Ha azon vitáztok, hogy egy szerencsétlen ember, aki teljesen kiszolgáltatottan éli a szenvedéssel teli életét, majd hova jut ezután?
Miféle Istenben hisztek ti?
Hol van az az Isten, akiben azért jó hinni, mert jóságos, megbocsátó, melletted áll a szenvedésben, erőt ad a nehézségekben?
Nincs is ilyen?
Te csak foglalkozzál a sérültekkel, ne velem ;))
Ez a te területed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!