Ha a sérültek ingyen üdvözülnek akkor minket miért fenyegetnek kárhozattal és pokollal?
#110 de nem adom meg az örömet neked, gondolom boldog lennél ha meghalnék de azért se :)
Démon van benned
" de nem adom meg az örömet neked, gondolom boldog lennél ha meghalnék de azért se"
Mindenki tudta, h nem fogod magad megölni
#114 Közel voltam hozzá de nem érsz annyit hogy miattad eldobjam az életem.
Nem foglalkozok a magad fajta vádló senkiházi megszállott emberekkel
"Nem foglalkozok a magad fajta vádló senkiházi megszállott emberekkel"
Foglalkoztam, hisz mondtam, hogy nincs már érvényben a mózesi törvény, de te okoskodtál. Aki a törvény alatt van, átok alatt van. Aki átok alatt van, az öngyilkos akar lenni. Nem látszik, hogy áldásod lenne, de nem mennél Krisztushoz, ragaszkodsz a törvényhez, ezáltal a bűneidhez és az egódhoz. Ezek mind a halálba visznek. CSak Jézus visz az életbe
#116 mar megint vadolsz. Hol irtam hogy érvényben van?
"Nem látszik, hogy áldásod lenne, de nem mennél Krisztushoz, ragaszkodsz a törvényhez, ezáltal a bűneidhez és az egódhoz. Ezek mind a halálba visznek. CSak Jézus visz az életbe"
Ez csak mantra és varázslás. Jézus már rég életbe vitt engem . De ahogy látom téged nem mert folyamat vádolsz az ördög beszél belőled
" Hol irtam hogy érvényben van?"
Na látod, az ilyen hazudozásaid miatt hanyagollak.
"Ez csak mantra és varázslás. Jézus már rég életbe vitt engem"
De ha ez csak mantra és varázslás, akkor hogy vitt az életbe?:) És azért akartod megölni magad? Jól beágyazódtál a hitbe, nem mondom
"hogy karomkodo uzenetet kuldok"
Sokan vagytok trollok. Tényleg, a durván káromkodó az a 21 éves sztorizós csávó. TE csak kicsit káromkodtál, azért tiltottalak
"Osszekeversz egy teljesen másik emberrel"
Tény, hogy skizofrén tüneteket is produkálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!