Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a sérültek ingyen üdvözülne...

Ha a sérültek ingyen üdvözülnek akkor minket miért fenyegetnek kárhozattal és pokollal?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 06:33
 111/140 A kérdező kommentje:
#110 te kergetsz a halálba a kárhoztatásoddal te gonosz lény
2021. okt. 25. 11:37
 112/140 A kérdező kommentje:

#110 de nem adom meg az örömet neked, gondolom boldog lennél ha meghalnék de azért se :)

Démon van benned

2021. okt. 25. 11:38
 113/140 A kérdező kommentje:
#110 Ha ilyen Jézus mint te hogy folyamat fenyegetsz másokat kárhozattal akkor nem csodálkozom hogy sokan inkább Ateisták mert te egy démoni képet festesz le Jézusról aki folyamat vádol és kárhoztat másokat
2021. okt. 25. 11:51
 114/140 anonim ***** válasza:
87%

" de nem adom meg az örömet neked, gondolom boldog lennél ha meghalnék de azért se"

Mindenki tudta, h nem fogod magad megölni

2021. okt. 25. 11:56
 115/140 A kérdező kommentje:

#114 Közel voltam hozzá de nem érsz annyit hogy miattad eldobjam az életem.

Nem foglalkozok a magad fajta vádló senkiházi megszállott emberekkel

2021. okt. 25. 12:02
 116/140 anonim ***** válasza:
87%

"Nem foglalkozok a magad fajta vádló senkiházi megszállott emberekkel"

Foglalkoztam, hisz mondtam, hogy nincs már érvényben a mózesi törvény, de te okoskodtál. Aki a törvény alatt van, átok alatt van. Aki átok alatt van, az öngyilkos akar lenni. Nem látszik, hogy áldásod lenne, de nem mennél Krisztushoz, ragaszkodsz a törvényhez, ezáltal a bűneidhez és az egódhoz. Ezek mind a halálba visznek. CSak Jézus visz az életbe

2021. okt. 25. 12:07
 117/140 A kérdező kommentje:

#116 mar megint vadolsz. Hol irtam hogy érvényben van?

"Nem látszik, hogy áldásod lenne, de nem mennél Krisztushoz, ragaszkodsz a törvényhez, ezáltal a bűneidhez és az egódhoz. Ezek mind a halálba visznek. CSak Jézus visz az életbe"

Ez csak mantra és varázslás. Jézus már rég életbe vitt engem . De ahogy látom téged nem mert folyamat vádolsz az ördög beszél belőled

2021. okt. 25. 12:09
 118/140 A kérdező kommentje:
#116 Folyamatosan hazugságokat találsz ki rolam hogy karomkodo uzenetet kuldok meg hogy naponta irom ki a kerdeseket pedig végignéztem elebb uzeneteim amit elkuldtem senkinek nem kuldtem káromkodást
2021. okt. 25. 12:11
 119/140 A kérdező kommentje:
#116 Osszekeversz egy teljesen másik emberrel
2021. okt. 25. 12:12
 120/140 anonim ***** válasza:

" Hol irtam hogy érvényben van?"

Na látod, az ilyen hazudozásaid miatt hanyagollak.

"Ez csak mantra és varázslás. Jézus már rég életbe vitt engem"

De ha ez csak mantra és varázslás, akkor hogy vitt az életbe?:) És azért akartod megölni magad? Jól beágyazódtál a hitbe, nem mondom

"hogy karomkodo uzenetet kuldok"

Sokan vagytok trollok. Tényleg, a durván káromkodó az a 21 éves sztorizós csávó. TE csak kicsit káromkodtál, azért tiltottalak

"Osszekeversz egy teljesen másik emberrel"

Tény, hogy skizofrén tüneteket is produkálsz

2021. okt. 25. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!