Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Folytassam Isten megismerését...

Folytassam Isten megismerését vagy hagyjam abba mert ez képmutatás ?

Figyelt kérdés

Azért ezotériába esett mert nem találtam vallás fület .

Egy ideje olvasom a bibliát hallgatok tanításokat, hanganyagokat.Isten felkeresésének az is oka hogy nehéz volt a startvonalról indulnom a felnőttkorba mert nem volt könnyű gyerekkorom, viszont ez ajándék is mert sokkal érzékenyebb vagyok mások iránt.Pl ha van egy ember akinek ha rossz kedve van sajnálom és megkérdezem mi a baj viszont mások meg röhögnek rajta fikázzák…Istentől sok mindent tanultam .Azt is hogy nem csak érzelmekből állunk hogyan kell tisztelni a tapló főnökünket hogy a fizetés megmaradjon stb..eldönthetem hogyan érezzem magam ,inkább a jókra kell nézni mint rossz dolgokra és mindjárt javul a kedélyállapot is.Na és itt jön a bibi… azt hogy szeressem a rosszindulatú embereket nem megy …márpedig Isten őket is szereti. Sok problémám megoldódni látszik de ha azt mondom mindenkit szeretek képmutatásnak érzem és olyan mintha beleköpnék az arcába..ilyen szempontból meg a világnak van igaza: miért igyak poshadt vizet?miért tegyek hervadt csokrot a nappaliba?ha egyszer van friss víz és szép virág. Vagy pl az oroszlánt is szeretem de csak távolról kedvelem mert tudom hogy a húsomat akarja..szóval ez paradoxon mert az ember azokkal veszi körbe magát amik építik és nem amik rombolják.tehát folytassam az utat vagy járjak világ szerint? Mert kettő az együtt nem megy…helyesírási hibákért elnézést

2021. okt. 1. 17:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20 kommunikácioban illetvbe pánikroham tör rám néha, nem tudok beszélni emberekkel mert folyamatosan elhatalmasodik rajtam a pánik
2021. okt. 10. 10:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Az egyént szereted, a személyiségét és jóságát. Nem a betegségeit és hiányosságát.

Tanulj meg keresztül látni ezeken az illúziókon és az ember igazi önmagát látni.

De nem baj ha még egy ideig nem megy. Egyszerűen csak haladj tovább előre.

2021. okt. 19. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!