Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nem képmutatás, amikor az...

Nem képmutatás, amikor az ezósok szólják le az EZO TV-t?

Figyelt kérdés

Sok házi mágus, autódidakta okkultista vagy spirituális sátánista leírta már, mennyi embert elátkozott, mennyi szerelmi mágiát csinált vagy hány démont idézett meg és még estig sorolhatnám, de ha az EZO TV is terítékre kerül a topicban, ugyanazok a földíg szipulják, óltják lehülyézik a telefonos EZO TV, ASTRO SHOW és más nagysikerű műsorokat, pedig ők ugyanezt csinálják otthon, saját készítésű bóvli kellékkekkel. Csak éppen nem olyan sikeresen, mint az EZO TV jósai, akikhez már ötödszőrre visszamegy Juli néni, őket pedig senki sem kéri ki tanácsra, segítségre megélni is alig tudnak, nemhogy ebből élni.

Szerintem ez egyrészt irígység tőlük, hiszen lelkük mélyén érzik, hogy alig rendelkeznek okkultista ismerettel, gyenge képességekkel. Aurát is csak alig látnak, míg a sikeresek pedig ebbőlélnek főállásban és így valahol ők is rúgnak rajtuk egyet a többi szkeptikusslal. Mit gondolsz?

2015. ápr. 29. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

A sok házi mágus azt kezd a szabadidijével, amit akar.

Az EZO TV viszont kirabol embereket a butaságukra alapozva. Ezt a házi mágusok nem csinálják.

2015. ápr. 29. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
*szabadidejével
2015. ápr. 29. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon buta vagy.

Attól még vannak bizonyos dolgok amit emberek kitalált baromságokkal magyaráznak igazi okuk miatt, nem kell bekeverni, olyan sötétek lennének bármit is elhisznek műsorban leadott agymosásból, agymosást kihasználóból.

2015. ápr. 29. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha egy laikus ezos csinál bármit, az magánügye.

Ha hisz is abban, amit csinál, úgyszintén.

Ám, ha másoktól pénzt kér azért, amit csinál/mond, akkor aljas csaló!

Az EZO TV-ben szereplő "mágusok" nem hülyék elhinni saját szövegüket, viszont igaznak állítják be, hogy ezzel szerzett jövedelmülből jól megéljenek.

Tehát tudatos csalók, szélhámosok, károkozók!

2015. ápr. 30. 06:46
 5/10 Legoman ***** válasza:
Amint előttem is írták, azért szólják le az ezósok is ezeket, mert tényleg nagyon sok csaló akad közöttük, akiknek csak a pénz számít.
2015. ápr. 30. 17:56
 6/10 Ozmium42 ***** válasza:
Az ingyen, otthon, sufniban dolgozó ezósok jelentik a promóciót a tévés ezósoknak. Tudniillik ugyanazt csinálják, csak ingyen. Ez a beetetés.
2015. ápr. 30. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:

A kettő között az a különbség hogy nagy pénzeket kaszálnak a tv-ben és gyomorforgató show műsor körítést adnak az egésznek. Függetlenül attól hogy a jósok is sok pénz kapnak érte, meg azok akik otthon dolgoznak is el kérik a pénzük legalább nem produkálják magukat, és személyesen foglalkoznak az ügyfelekkel, nem telefonon keresztül több ember szeme láttára, füle hallatára (meg nekem az internetes jóslás is kb ilyen szinten van). Nem rég voltam valakinél aki szerepelt is anno tv-ben de a későbbi interjújában írta hogy neki sem nagyon jött be ez a dolog. Segíteni próbált az embereknek, meg komolyan csinálni ezt de forgatással együtt abba a pörgésbe ezt nem lehetett. Én azért örültem hogy találtam róla videó felvételt, de rokonszenves hogy pénztől függetlenül neki sem volt szimpatikus ez az egész.

Amúgy meg a tv szereplés és a jóslásból élés nem feltétlenül jár együtt. akik folyamatosan szereplenek tv-be valószínű ebből élnek, de attól hogy valaki nem ilyen típus még még szentelheti a szakmájának az életét. Bár az is igaz, hogy ha valaki csak ebből él, legalább egy minimális ismertség szerzés médián keresztül szinte el engedhetetlen. Muszáj egy kis reklám, akkor is ha nem csaló az illető, és tényleg tehetséges látnók vagy jós.

2015. máj. 18. 21:48
 8/10 anonim válasza:
Eredetileg ennek semmi köze a médiához, sem a pénzhez. Sőt még csak nem is volna szabad kérniük ezért! Ez kérem annó úgy működött például, hogy a jóslásért cserében vittek egy szárnyast. Ebből mára sajnos űzletet csináltak, ennyi az egész! Bemocskolták ennek a tevékenységnek a tisztaságát, népámító csalókkal! Röviden, és tisztelettel! Vagyok aki, vagyok,,,,
2015. dec. 13. 13:07
 9/10 anonim válasza:
Aki egy kicsit is megértette az ezotériát mint témakört. Az nem fogja az EZO TV-t sem szapulni sem a műsoraira támaszkodni.Az EZO TV (és egyéb ilyen jellegű dologok) egy szolgáltatás amit vagy igénybe veszel vagy nem.Ha szerencsét pénzt egészséget szeretnél akkor azért neked kell megdolgoznod nem a csodát várni másoktól.
2015. dec. 22. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Te ezt nevezed sikernek, hogy olyanok bohóckodnak a TV-ben akiknek fingjuk sincs az egészről, de jól tudnak szövegelni és marhaságokkal becsapni a végtelenül naív vagy szenilis embereket.Eléget egy papírfecni, meg kirakja a kártyát úgy, hogy rá sem néz, de már mondja a"tutit".Marhaság!Ezzel lejáratják az egész ezotériát meg azoknak a hitelességét is, akik pedig értenének a dologhoz, csak ők nem reklámozzák magukat.aki valóban tud valamit ebben a témában, azt ajánlják, belső körökben.
2016. jan. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!