Mindenki hazudik?
Úgy értem,a melegek és mások stb nagy része hazudik hovatartozását illetően,ráadásul hazugságához itt az oldalon kér tanácsot...
Valóban ilyen rossz a helyzet?
Saját maguknak hazudnak az emberek???
Sajnos igen. (Szerintem)
Mar sokat javult az emberek elfogadási készsége például a középkorhoz kepest, de még mindig sok hátránya van abból az érintetteknek, hogy pl másabbak mint a "normális emberek". És ezt én nem értem. A homoszexuális emberek is épp ugyanolyan emberek mint mi, csak éppen a saját nemük érdekli őket.
"a melegek és mások stb nagy része hazudik hovatartozását illetően,ráadásul hazugságához itt az oldalon kér tanácsot..."
EZT honnan veszed? Légyszíves támaszd alá legalább 2-3 linkkel, mert ilyet nem olvastam eddig.
Eltitkolják inkább,hogy mégis hová tartoznak,
mert nagyon sokan nem fogadják el azért van ez! :(
Szomorú,pedig senkinek semmi köze nincsen kivel érzi jól magát,a hálószoba meg teljesen magánügy ki kivel van,ki kivel érzi jól magát!
Én elfogadom a másságot!
Senki sem tehet róla,hogy milyenek születik.
Már eldől babakorban hogy melyik nemhez fog vonzódni állítólag.
Még a környezet is alakíthatja és a neveltetés is.
Mert vannak olyan szülők akik lányra vágytak és fiút kaptak az élettől és lánynak nevelték! :( sajnos!
belőlük valamikor meleg fiú lesz!
Nem tudták elfogadni,hogy nem olyat kaptak az élettől amire vágytak.
Nem mindig úgy alakul az életünk ahogy szeretnénk!
"Mindenki hazudik?" : Nem :-)
"A melegek és mások stb nagy része hazudik hovatartozását illetően" : Igen. Sajnos a mostani világ még nem elég elfogadó. Régebben még rosszabb volt. (pl. Hitler irtotta a másokat.)
"a melegek és mások stb nagy része hazudik hovatartozását illetően" : Hol máshol? Nincsen annyi "homo-barát" oldal. Ha meg van az külföldi.
"Valóban ilyen rossz a helyzet?" : Igen. :-(
"Saját maguknak hazudnak az emberek?" : Jogos a kérdés. Általában próbálják magukat meggyőzni, hogy nem, ők nem melegek. De ettől nem lesznek heterók.
Szerintem jobb a melegeknek.
Pontosabban: Egy fiú tudja, hogy magának mi jó, és ezt tudja egy fiúnak adni. Nem mellesleg, nem csinálnak a melegek kamu-orgazmust. (És nincs annyi "fejfájásuk".)
Nagyon Szépen Őszintén Köszönöm,hogy bőven válaszoltatok!
Fontos ez a dolog,mert látnia kell az embereknek,saját magukat tartják sakkban evvel a dologgal.
Saját magukat akadályozzák meg,egy boldogabb élettől.
Inkább dilemmáznak azon,mit fognak szólni mások...
Szerintem,ha mindenki saját magával,és nem más véleményére alapozva döntene,jobb lenne az élet.
Engem kiútált a család,a barátok,ismerősök,DE:
- lett barátom
- boldog lettem
- szeretve lettem
- nem érdekel mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!