Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindenki hazudik?

Mindenki hazudik?

Figyelt kérdés
Sokmindenki azt mondja "gyönyörű vagy".Főleg a barátaim.Tudom hogy biztos túloznak de én sem tartom magam nagyon csúnyának.Szerintem elég kedves és rendes lány vagyok. Mármint nem fekszem össze füvel fával. Nem káromkodom. Mégsem figyelnek fel rám . Talán k*rvának kéne lennem és akkor észrevennének . Mi a baj velem? 16/L
2015. márc. 19. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
QQ önbizalom hiányos vagy...
2015. márc. 19. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is önbizalomhiány és nem igazán tudsz új emberekkel kapcsolatot kialakítani.
2015. márc. 19. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Küld privátban képet magadról és elmondom rólad a véleményem. Amúgy az első hozzászólónak igaza van!
2015. márc. 19. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Á nem, mindenki őszinte.

Nem kell k*u*r*vának lenned, csak ha tényleg nincs más munkalehetőség.

16 éves vagy? Hát a te időd még nem jött el.

Légy türelmes. 3 - 4 év és híres sztár is lehetsz, még csak erőlködnöd sem kell érte. Légy szexi!

2015. márc. 19. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Szándékosan jössz ide sajnáltatni magad, meg hülyeségeket irkálni. Tanulj inkább, és ne kur.válkodni akarj. Hülye vagy te? Biztos semmi baj nincs veled, legfeljebb te vagy túl válogatós.
 6/10 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet az arcodról, és adok választ hogy csúnya vagy-e, vagy szép.
 7/10 anonim ***** válasza:
Legyél csinos, de ne vidd túlzásba. Az előző válaszolóra és azokra, akik meg akarnak téged erősíteni a ku.válkodásban meg ne hallgass!
2015. márc. 19. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Az van, hogy a te korodbeli fiúknak is kb annyi az önbizalmuk mint neked. Ők ugyanúgy nem mernek odamenni egy lányhoz, ahogy te egy fiúhoz. Félnek a kudarctól és az elutasítástól. Ezért aztán először azok a lányok kerülnek a képbe, akik kacérabbak. Ott illegetik magukat a fiúk előtt, odamennek és pajtiznak velük. Tehát sokkal nyitottabbak. Ők könnyebben mondanak igent, ezért a kamasz srácok inkább velük kezdenek.

Majd később hozzád is oda mernek menni. De ha elég fifikás vagy akkor megtalálod a módját, hogy úgy kezdeményezz kapcsolatot, hogy a végén a fiú kérjen meg, hogy járjon. (mert van erre praktika).

2015. márc. 19. 17:06
 9/10 anonim válasza:

"Talán k*rvának kéne

lennem és akkor észrevennének . "

Tipikus hozzáállás...

Ne foglalkozz ennyit a külsőségekkel, csak érezd jól magad, élvezd az életet, légy boldog, és magasról szard le mások véleményét. A fiúk pedig majd megtalálnak, nem kell sietni. Ha beállsz a k*rvák (szavaiddal élve) közé, nehogy azt hidd, a normális fiúk fognak odamenni hozzád... Megb*sznak, aztán viszontlátásra.

2015. márc. 19. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
nincs baj Veled nyugi.. legyél kicsit nyitottabb, ismerkedj.. de ne legyél k..va.. nem attól fogsz kelleni egy srácnak ha az vagy..
2015. márc. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!