Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten mindenki hazudik? Vagy vannak, azért őszinte emberek is?
Megismerkedtem valakivel,és tök öszintének tünik,de mégis félek,hogy mi van ha csak egy nagy kamu gép?
Már csak azért is,hisz ugysem találkozunk,akkor meg azt mondhat,azaz írhat amit akar,nem?
Minden ember hazudik, és ez nem az cyber világra értendő.
Más kérdés, hogy ki miben hazudik.
Neten az emberek általában nyitottabbak pont azért, mert tudják, hogy úgysem találkoznak így olyanokat is elmernek mondani egy idegennek amit még a barátaiknak sem.
a neten sokan kamuznak.
de NEM MINDENKI.
szerintem olyan kijelentést nem is lehet tenni, hogy 'mindenki ilyen, vagy olyan, így, vagy úgy'.
mindig, minden alól van kivétel.
(talán az alól nincs, hogy 'mindenki kakál', de az más dolog :D)
Én mindig hazudok a neten!
...
...
No, ezt azért nem kell komolyan venni.
A neten épp annyian hazudnak, mint a valós életben. A gond az, hogy itt csak a szöveget látod, és a kísérő jelenségeket (amiből kiderülne a hazugság) azt nem.
Megoldás: a szükséges körök (ismerkedés, néhány egyszerű dolog tisztázása) után TALÁLKOZNI!
És nagyjából úgy találkozni, mintha akkor kezdenétek ismerkedni. Onnan kezdve indul az igazi ismerkedés.
Nem lehet mindenkit eleve hazugnak kezelni!
Ha tényleg hazug, majd kiderül.
De ha nem? Akkor hogyan fogja megbocsátani neked, hogy hazugnak nézted?
És ez még akkor is igaz, ha 100 hazugra csak egy igaz jutna. 100 hazug után a következő emberhez, aki ismerkedni szeretne, még mindig nem fordulhatsz úgy, hogy eleve hazugnak nézed.
"Minden ember hazudik, és ez nem az cyber világra értendő.
Más kérdés, hogy ki miben hazudik."
azért ez nem biztos,hogy így van. én a mostani barátommal neten ismerkedtem meg.semmiben nem hazudott és azóta is együtt vagyunk:) (5 hónapja)
persze ha taliztok fontos,h elötte megbizonyosodj róla,hogy ő az. (web cam,teló,myvip) sőt mikor anyumék nem hitték el,h ő az még a személyiét is lefényképezte és elküldte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!