Mi az ideális élet filozófia?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy vajon hidjek e Istenbe. Edig nem tagadtam, de egy mélypontomon elkezdtem ezen gondolkodni, ha van akkor utálnom kéne ha nincs az lehet logikus.
Magam jó embernek tartom akinek tudok segítek, De rossz életközösségbe keveredtem/születtem, értéktelenek tartom magam az élet egyes irányaiban, sehol nem lellem boldogságom, nemtudom mi van velem de semmi se tud boldogá tenni már, halál iránti vágy egyre erősebb bennem.
2021. szept. 9. 23:10
11/12 anonim válasza:
A #8 vagyok. Teljesen elírtam amit akartam írni. Azt akartam írni, hogy élvezd az életed, de ne árts másoknak.
12/12 Godaime válasza:
" Mert a Biblia olyan, mint egy zseblámpa erős fénye. megmutatja nekünk, hogyan hozhatunk most jódöntéseket, és rávilágít arra hogy mi fog történni a jövőben."
Á igen. A legjobb rész az, amikor gyerekek fejét verik szét köveken, vagy amikor Lót odadobja a lányait a tömegnek, hogy erőszakolják meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!