A vallás tulajdonképpen örökölt skizofrénia amit a szülők erőltetnek a gyerekükre?
Figyelt kérdés
Szerintem Jézustól buddhistáig trash minden. Főleg Jézus mivel semmi forradalmit nem mondott.
Sokkal többre értékel a kifinomult pogány gondolkodókat, szufistákat,kabbalistákat! - ha már.
2021. febr. 18. 19:47
1/15 anonim válasza:
Ha orokolt lenne, akkor hogyan eroltetned ra a gyerekre?
2/15 A kérdező kommentje:
Pont úgy, generátorától kezdve aláveti az agymosásnak!
2021. febr. 18. 20:30
3/15 A kérdező kommentje:
gyerekkorától *
2021. febr. 18. 20:30
4/15 anonim válasza:
A rosszrahajlást agresszió által vagy a jó elmagyarázásával teszed meg gyerekednél?
5/15 A kérdező kommentje:
Valahogy nekem az utóbbi sem szinaptikus!
2021. febr. 18. 22:02
6/15 anonim válasza:
nem tartanám skizofréniának, az azért elég komoly vád. csak egy régi berögződés, amit nagyon nehéz megváltoztatni még sokáig. később is szerepe lehet, itt pl a városban legjobb suli református, oda biztos nem irattathatnál egy kereszteletlen gyereket. pár éve tesómék megharagudtak rám mikor nem mentem el a kersztelőre, mert én azt vallom hogy mindenkinek a saját döntése hogy miben hisz, addig pedig semmi ráerőltetés... napjainkban sajna még mindig problémás, vallásszabadság ide vagy oda
7/15 anonim válasza:
Nekem például nem vallásos a családom. 25 múltam amikor kereszténynek vallottam magam. Hitet nem lehet örökölni
8/15 anonim válasza:
7
Pontosan. a Hitet mindenkinek magának kell ismeret által kifejleszteni.
Persze ebben Isten a szülőknek adott egy felszólítást. Talán ezért tűnik úgy, hogy kötelezni kell a gyermeket. A szülőnek sokkal inkább jó példamutatással kell elől járniuk. Isten sem kötelez senkit, a szülők se tegyék. Ha a gyermeket ész érvekkel, és jó példával sem lehet segíteni az keskeny úton, akkor kár erőltetni.
9/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Miért használsz olyan fogalmakat (vallás, skozofrénia, öröklés), amik jelentését nem ismered?
10/15 anonim válasza:
És miért tartod trashnek az összes vallást, mikor azt sem tudod miről hadoválsz? Ne az elfogult hívők alapján ítéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!