Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Gyerekkorodban mennyire volt...

Gyerekkorodban mennyire volt rád erőltetve, hogy misére és hittanra járj?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 12:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy gimnáziumról beszélünk ami a környék legjobbja (mármint felszereltség és tanulás szempotjából) nem lehet áll református. De nem csak itt köszönnek így magyarországon direkt rákerestem és rengeteg magyar város gimnáziumába és alapból is de még olasz városokba is. Na meg az amit te írsz nem feltétoen egységes az egész világon ez is a példa
2021. szept. 18. 22:45
 22/24 anonim ***** válasza:
81%
7 évig (hatévfolyamos gimi, ahonnan átmentem nulladikba) jártam budapesti református gimibe, "áldás, békesség" volt a köszönés, erre a válasz "Istennek dicsőség".
2021. szept. 19. 00:13
 23/24 anonim ***** válasza:
16%

Pfú....én nem tudám megtanulni. Valaki úgy köszönnek nekem csak áll el és nézném.Romaniaban a reformátusok Békesség Isten- el köszönnek, nemcsak Nagyváradon és én azt gondolom hogy az igazi kalvinizmus nálunk van,magyarolszagon el van ferdulve. Attól független hogy Románia ortodox ország, a reformáció nálunk maradt meg úgy ahogy Kálvin megálmodta.

Amúgy komolyan, jobb a Dicsértessék a Jézus Krisztus, arra egyből tudom a feleletet hogy Mindörökké Ámen.

2021. szept. 19. 08:03
 24/24 anonim ***** válasza:
88%
Kötelező volt mennem. Legrosszabb esetben a fakanál motivált
2022. jan. 10. 04:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!