Hogy lehet valaki olyan pofátlan?

Én legalább nem mentem az Euharisztiahoz hogy kapjak enni mint az a hülye lány. Mert nem arra a kenyérre vagyok rászorulva amit ott adnak és nem azért megyek a templomba hogy a papok adjanak egy zacskó kenyeret meg olajat a kezemet. 17 éves koromban nem értettem és ha magam dönthettek volna akkor se megyek ikont csókolni meg a laphoz se. De most mondtam hogy legelöl ültem az ortodox templomban ( és már tudom mikor jön a Szent Euharistia mert sokszor voltam ott) és mikor láttam.hogy vége akkor mentem hátrafelé nehogy a sorba keveredkljek és áldozni kelljen. És ahogy mentem a szenteltvizrarto felé akkor találkoztam.evvel az éreznek pogánynak aki egy barátnőjével ment a pap felé áldozni és köszönt de én a fejemet is elforditottam és mentem inni szenteltviszet mert vannak ott olyan bödönök meg pohar amiből lehet. A szenteltviztartó mellett van egy ikon és amikor előre néztem és láttam hogy az a lány megcsókolta az ikont úgy meglepődtem hogy ahogy hajoltam volna le szenteltvizért majdnem az ikont csokoltam meg, mikor megláttam hogy az ikon nem csap akkor felrantottam a fejem nehogy megcsókoljam. Annyira meglepődtem,megbotránkozta a lány viselkedésén hogy nem tudtam odafigyelni. Aztán csak a szenteltvizhsz mentem de míg ittam is néztem hogy a lány még sokkolta a Szent Sírt meg a pap olajat lett neki még kapott kenyeret. A villamosmegállóban meg pofázgatta be a kenyeret. Ahogy odavetett a fejemet is elforditottam, meg a villamosról is direkt egy megállóval később szálltam le nehogy vele szálljak.
Az a pogány református volt, járt a CE Bethaniaba, ismerem és hallottam róla mert több ismerősöm ismeri, mentálisan hülye és otthagyta a saját hitét és átment a hivokhoz majd a pentikosztálokhoz és most az ortodoxokhoz. Azt is hallottam valakitől aki jól ismeri hogy mindenfele azért megy hogy egyen meg kapjon és 100 kiló a csaj meg bajusza van. A szülei nem szegények hanem földjük van és van egy öccse a lánynak.aki családos és segíti.
Ertsetek még ez nem trolkerdes, és bármelyik keresztény ember megbotránkozta ezen és ha tehetné a pokol tuzere küldené ezt a lányt. Én ezt tenném vele. Az se tetszik nekem abban a lánynak hogy magyar származású és a román templomokba hogy jár már jobban tud románul mint magyarul. És tetszik vagy nem nektek de ez Blaszfémia amit a tegnapi tett a templomban és Csak Ezért a bűnéért sem érdemel Kegyelmet.

Pedig lehet, hogy a mennyországban örökre együtt fogtok lenni (már ha egyáltalán oda fog kerülni valamelyikőtök).
"direkt egy megállóval később szálltam le nehogy vele szálljak."
Esetleg szólhattál is volna neki a gyülölködés helyett, bár tudom, hogy az nem túl kényelmes.

Szeresd felebarátodat...
Bocsájtsd meg a mi bűneinket...
Jogos a pokolra jutásod, Kérdező!

És nekünk ehhez mi közünk?
Ez max a te problémád, de még nagyon a tied se.
Elég baj, hogy random embereknek az a baja, hogy egy kitalált mese keretein belül ki mit hol csókolgat meg kenik fel.
Menj át egy barátodhoz. Az biztos szívesen hallgatja, hogy te az idei héten épp min háborodtál fel.

Azért látom, te is sűrűn jársz az ortodox templomba.
Pedig Nagyváradon elég sok református templom van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!