Hogy lehet valaki olyan pofátlan?

Ez a lány mentálisan hülye. Református vallású és a kis rohadék otthagyta a saját vallását és átment először a baptistákhoz utána meg a pentikosztálokhoz,most még az ortodox templomba jár. Egy közeli ismerősöm ismeri és azt mondja azért megy ilyen helyekre hogy kapjon segélyt meg ennivalót pedig nem rászoruló mert vannak szülei, lakása és egészséges testvére. Ez a lány pofátlan, olyan kövér mint egy elefánt és mindig olyan helyre megy ahol kap zabalni. Majd a Keresztény Román Ortodox pópa észreveszi előbb utóbb hogy egy éreznek református és kikerül onnan is mint ahogy a többi helyről kikerült. Minimum a karhozattol érdemli ez a lány.
Lány? Mindjárt 40 éves.
Én sokkal különb vagyok nála mert én nem vagyok olyan bűnös mint ő és nem csókolom meg az ikonokat még nem megyek áldozni.

#2 Fuu amiket leírtál itt erre nem tudom mit mondjak...
"Én sokkal különb vagyok nála mert én nem vagyok olyan bűnös mint ő és nem csókolom meg az ikonokat még nem megyek áldozni."
Lukács 18:11 A farizeus megállt, és így imádkozott magában: »Istenem, hálát adok neked, hogy én nem vagyok olyan, mint a többi ember. Nem vagyok sem tolvaj, sem csaló, sem házasságtörő. Nem vagyok olyan, mint ez a vámszedő.
Lukács 18:12 Hetente kétszer böjtölök, és mindenemből beadom a tizedet.«
Lukács 18:13 A vámszedő, aki távolabb állt, még a szemét sem emelte fel az égre. Szomorúságában a mellét verte és így imádkozott: »Istenem, könyörülj rajtam, bűnösön!«
Lukács 18:14 Mondom nektek: ő megigazulva ment haza. A farizeus pedig nem. Mert aki felemeli magát, az megaláztatik, de aki megalázza magát, az felemeltetik.”

" Ez a lány a tűzes pokolra kéne jusson..."
Ha ez nem trollkérdés akkor te, kérdező, nem keresztény hanem egy képmutató vagy. Hogy jössz te ahhoz, hogy mások felett ítélkezz? Isten megbocsát, akinek akar, és megbünteti, akit akar. Egyedül az Ő dolga megítélni, hogy ki hova jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!