Jó kereszténykén és a Bibliát követve elítélhetem a meleg papokat?Hisz jól leírja hogy Isten szemében ez egy bűnös dolog.egy elve bűnüs lélek ne ossza nekem az igét
A Biblia a melegekről ír az Újszövetségben is:
22
Magokat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek;
23
És az örökkévaló Istennek dicsőségét felcserélték a mulandó embereknek és madaraknak és négylábú állatoknak és csúszó-mászó állatoknak képmásával.
24
Annakokáért adta is őket az Isten szívök kivánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplősítsék;
25
Mint akik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a teremtő helyett, aki mind örökké áldott. Ámen.
26
Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
27
Hasonlóképpen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban.
Továbbá az Újszövetség mit ír a keresztény vezetőkről, püspökökről, presbiterekről, papokról?
2
Szükséges annakokáért, hogy a püspök feddhetetlen legyen, egy feleségű férfiú, józan, mértékletes, illedelmes, vendégszerető, a tanításra alkalmatos;
3
Nem borozó, nem verekedő, nem rút nyereségre vágyó; hanem szelíd, versengéstől ment, nem pénzsóvárgó;
4
Ki a maga házát jól igazgatja, gyermekeit engedelmességben tartja, minden tisztességgel;
5
(Mert ha valaki az ő tulajdon házát nem tudja igazgatni, mimódon visel gondot az Isten egyházára?)
12
A diakónusok egy feleségű férfiak legyenek, akik gyermekeiket és tulajdon házaikat jól igazgatják.
elfelejted a legfontosabb dolgot!
mindnyájan isten által vagyunk elítélve méghozzá a tetteink alapján! ha te keresztény vagy akkor te csak istennek tartozol számon senki másnak!
ettől függetlenül egy meleg ember is lehet jó ember a biblia a homoszexualitást ítéli de ha valaki nem folytat homoszexualitást akkor az bűnős sem lehet!
lehet hogy meleg a pap de mind addig amíg nem szegi meg addig lelke tiszta maradhat!
de ennyi erővel a papok nagyját el lehet ítélni főleg itt mivel a több mint a fele rendszeresen szexel... ki mondtam!
és bocs nem hiszem hogy te bibliát követed mert akkor tudnád nem bűn hanem el ítélendő! és csak akkor lesz bűn ha meg teszik! pont ez a lényege az egésznek hogy gondolhatunk amit akarunk mert szabad akaratunk van emiatt is tud a lelkünk tiszta maradni mert amíg nem tesszük meg addig nem leszünk bűnösök!
“Miért ne tudná követni őt és egyszerre jó embernek is lenni?”
Mikor mondtam én, hogy nem lehet egyszerre a kettőt? Szalmabáb ellen vitatkozol mert én nem ezt mondtam.
“Miért kellene szó szerint venni egy ősi tündérmesét egyáltalán?”
Egy keresztény nem inzultálná azzal a Szentírást, hogy tündérmesének nevezze.
“Inkább örülj, hogy javul a világ és ne az ilyen apróságok miatt panaszkodj.”
Javul a világ? Ember hol élsz te?
“Bárki lehet keresztény aki annak érzi magát és elhiszi a vallás hülyeségeit.”
Számunkra nem hülyeség.
"Számunkra nem hülyeség."
Ettől még hülyeség marad egy normális ember számára, bocs. Egy óvodásnak se hülyeség ha képzeletbeli barátja van, de egy felnőttnek már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!