Miert mondjak hogy "Az iszlam a beke vallasa"?
Ami erdekes szamomra hogy mennyi merenylet tortenik ennek a vallasnak a neveben.
Nem azt mondom hogy minden muszlim terrorista de a legelvetemultebbek gyakran azok. Ha tenyleg egy bekes vallas lenne akkor azok az emberek akik a legjobban kovetik nem artananak mas embereknek.
Mutatnál végre egy statisztikát ami bizonyítja hogy muszlimok voltak az elkövetők? Meg az is érdekelne hány százaléka kereszény az elkövetőknek.
És mi a helyzet a többi kilenc keresztény országgal ahol a legtöbb nem erőszak történik a világon? Ezekben is muszlim bevándorlók az elkövetők? :)))
Egyszer láttam egy amatőr videót egy hollandiai "No-Go" zónáról. Először is különben nézett ki mint a legtöbb magyarországi település. Másodszor nagyon be volt kamerázva az egész terület, mint a többi része is a városnak. Harmadszor semmi rendkívüli dolog nem volt ott.
Szerintem például Szicília sokkal veszélyesebb, ahol a kisebb olasz "maffiózók" melléd hajtanak robogóval, kitépik a feleséged kezéből a táskát és tovább hajtanak.
Abdullah
#103: Allahnak tudomása van még a legtitkosabb gondolatainkról is.
Abdullah
Mutattam. Ha azokat nem sikerült felfogni, nem hiszem hogy egy tudományos cikkel is megbírkóznál, de azért én próbálkozom, tessék:
A svédországi erőszakolók nagy része bevándorló, akik legnagyobb része Észak-Afrikából és a Közel-Keletről, muszlim országokból származik.
"És mi a helyzet a többi kilenc keresztény országgal ahol a legtöbb nem erőszak történik a világon?"
Lásd a 100. kommentet!
Hogy hergelje a keresztényeket kicsit ezzel. Semmi más, csak egyszerű provokáció.
Allah nem létezik ezt vegyétek tudomásul egyszer és mindenkorra. Felejtsétek el.a nevet is és Mohamedet is mert ő sem létezik. Azok átkozott, pogány, éreznek bálványok.
A mi Istenünk az Úr aki teremtette a világot és elküldte a Fiát, Jézus Krisztust a világba szenvedni és meghalni és 3 nap múlva feltamadni hogy megváltson minket a bünből.van a Szűzanya meg a Szentlélek meg a Szentek és ezeket kell imádni meg hinni bennük. Mert ez az igaz vallás. A kereszténység az 8gaz vallás, a többi mindatkozott éreznek pogány. És aki nem lesz keresztény az a pokolba kerül.
"Vagy a muszlimok a saját hazájukban tudnak viselkedni, és csak más vallásúakat vesznek annyira semmibe, hogy bevándorlóként már tömegesen erőszakolnak"
Mutatnál egy olyan statisztikát ami szerint a svédországi elkövetők muszlim vallásuak voltak? Meg hogy hány százalék volt keresztény. Csak egy olyan statisztikát mutattatok ami szerint volt egy emelkedés, és ebből az a következtetést vontátok le hogy biztos muszlimok miatt :))), bármiféle bizonyíték nélkül. Ahogy mondtam, Svédországban történt a legtöbb nemi erőszak évtizedekkel a 2015-ös migránshullám előtt is.
"A kettő közül melyiket tartod valószínűbbnek?"
A kettő közül egyiket sem tartom igaznak. Azt tartom valószínűnek hogy a keresztény társadalmak a legerőszakosabbak a világon. Mutatok még egy statisztikát. Ez a gyilkoságokat listázza 100 ezer lakosra vetítve a világ országaira vonatkozóan. Az első 50 ország ahol a legtöbb gyilkosság történik szinte mind keresztény többségű.
Tehát összefoglalva a statisztikákból az következik hogy keresztény országokban történik a legtöbb nemi erőszak és keresztény országokban történik a legtöbb gyilkosság. Ebből egyértelműen azt az általános következtetést lehet levonni hogy a keresztény társadalmak a legerőszakosabbak.
#107: Allah ugyanaz az Egyetlen Isten akinek Ábrahám, Mózes és Jézus is a prófétája volt többek között. Alhamdulillah !
Abdullah
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!