Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A keresztények hisznek a...

Godaime kérdése:

A keresztények hisznek a mágiában?

Figyelt kérdés
A Biblia elég világossá teszi, hogy a jó öreg égi bűvész varázsolt mindent, amit ma megtapasztalunk. Ez azt jelenti, hogy ti hisztek a mágiában vagy a Biblia egy különleges kivétel?

2021. júl. 24. 22:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Az ortodoxok hisznek a mágiában. Nézzétek meg a Dombokon túli filmet ahol ráolvastak lányra,igaz ördög általi megszállott volt.
2021. júl. 26. 18:12
 22/27 anonim ***** válasza:
41%
Mondjuk abba én is hiszek reformátuskent hogy van ördög általi megszállottság. Szomorú hogy a Sátán beköltözik emberi lélekben és ezt a protenstansok nem hiszik de én hiszem. Sose voltam az a tiszta református, mindig érdekelt más keresztény vallás is mint a katolikus, ortodox. Én azon csodálkozom hogy sok régi nem tudja az Ave Máriát meg keresztet vetni mert én 9 éves korom óta tudom. De visszatérve a magját meg a raolvasast bűnnek tartom az ortodox papokkal ellentétben de a megszállottság van hiszek és azt is vallom hogy ördögűző papok kellenek akik a lelkekbol kiűzzék a démonokat
2021. júl. 26. 18:15
 23/27 A kérdező kommentje:
Ördög általi megszállottság? Sátán beköltözik emberekbe?? Aurélia, te hányadik századból szöktél meg?
2021. júl. 26. 18:27
 24/27 anonim ***** válasza:
57%
A Dombokon túl című román filmet megnézed akkor elhiszed. És a neten is írnak róla hogy megtörtént hogy egy kolostorba ki akarták az apácák űzni a lányból.az ördögöt mert meghalt a lány. Keresztjét landoltak és 3 napig étlen szomjan volt a hidegben és tomjenezték meg ráolvastak. Neten keress rá. Én azt nem hiszem el hogy 3 nap után már belehal. Azért ki lehet bírni egy hétig is.
2021. júl. 26. 18:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Kereszthez láncolták
2021. júl. 26. 18:39
 26/27 anonim ***** válasza:

"nem hiszem el hogy 3 nap után már belehal"

Végig kínozták, és epilepsziás volt.

Orvos akkor látta először, amikor már halott volt.

2021. júl. 26. 19:03
 27/27 A kérdező kommentje:

24/

Óh ha a neten írnak róla és még egy filmben is benne van akkor nyilván igaz. Gondolom akkor Harry Potter és Zeusz is itt élnek közöttünk, elvégre róluk is írnak a neten!

2021. júl. 26. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!