A kereszténység kirekesztő a melegekkel vagy egy meleg pár áldozhat, gyakorolhatja a katolikus vallását?
Figyelt kérdés
Tudom tudom Biblia írja hogy bűn stb. (mondjuk azt is írja hogy a házasságtörőt meg kell kövezni)
De sosem fogják elismerni, ezt a betegséget amiről nem tehetnek, sosem házasodhatnak, ... kinek ártanak...
2021. júl. 18. 18:58
51/56 anonim válasza:
#50 Pont ez a lényeg, nem behatárolható. Fogalmunk sincs egyelőre milyen hatásai vannak a gyermek fejlődésére annak, hogy két apja vagy anyja van. A másik, hogy ez nem határozza meg és nem sok köze van ahhoz, hogy egyébként milyen ember az örökbefogadó.
52/56 anonim válasza:
Azt azért lehet tudni, hogy akit homoszexuálisok nevelnek - egy, vagy kettő, az mindegy - abból nem lesz nagyobb eséllyel homoszexuális.
Pont akkora az esélye erre, mint másnak.
53/56 anonim válasza:
#52 Bár nekem azzal sincs bajom, ha az lesz. Az jobban érdekel, hogy milyen ember lesz belőle. Sokkal meghatározobbak a nevelő személy egyéb tulajdonságai ebben az esetben.
54/56 anonim válasza:
Elég sok embert neveltek már homoszexuálisok és érdekes módon normális emberek lettek
55/56 anonim válasza:
#54 Miért lenne érdekes? Mondjuk én nem tudtam róla, hogy már vannak tapasztalatok ezzel kapcsolatban, itt nálunk, vagy nyugaton, ahol előrébb járnak a kérdésben. Akkor viszont meg van a válasz a kérdésre.
56/56 anonim válasza:
Nem érdekes, hanem egyértelmű. Csak viccből írtam h érdekes. A szüleid szexuális orientációjuktol független lesz a tiéd. Az én szüleim is heterok voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!