A maszturbáció gyóntatása visszaélés?
"Hidd el, a papok többsége nem annyira pervez, mint te. Neked biztos nagy élvezetet nyújt..."
#29 kettőnk közül csak te vagy meleg, kis hazudós!
Nekem undorítóak ezek a dolgok. Sajnos előfordulnak ilyenek, hallottam egy konkrét esetet, ismerős mesélte, aki gyónni volt, hogy a pap visszaélt ezzel.
"Nekem undorítóak ezek a dolgok"
Hát persze, annyira, hogy folyamatosan ezen jár az eszed, folyamatosan ezzel foglalkozol :) Biztos nagyon undorító számodra, ha másra se tudsz gondolni... :D
Amúgy nem vagyok meleg, s ilyen perverzióim sincsenek, mint neked. Viszont van pár jó pszichológiai szakcikk, ami foglalkozik ezzel a benned rejlő latens homoszexualitással.
"A gyerek fejéhez se tart senki fegyvert. Ha a gyónáson elmondja, hogy külső kényszer hatására van ott, akkor nem kell elmondani, mert eleve érvénytelen a gyónása."
álomvilágban élsz
Persze, majd pont egy kis gyerek lesz annyira tökös, hogy szembeszáll az apjával, a papjával, és így tulajdonképpen az Istennel is... álomvilágban élsz, ahogy írták.
Ráadásul régebben ez még nehezebb volt.
Addig verték ilyenkor, amíg mozgott.
Szíjjal.
"Addig verték ilyenkor, amíg mozgott."
Nézd, lehet te a gyerekedet szíjjal vernéd addig, amíg mozog, ha nem a kedved szerint cselekszik, de legtöbb helyen azért veled ellentétben normális emberek élnek.
Nekem is volt egy osztálytársam, akit próbáltak vinni gyerekként templomba, néhány alkalommal ment is, majd egyszer hisztit csapott. Senki se verte meg, nem kényszerítette rá utána senki. S még sok példát tudnék hozni, csak ez akkor nekem "látványosabb" volt.
Lehet én kicsit álomvilágban élek, vagy inkább jóhiszemű naiv vagyok, de te egyenesen hazug vagy.
És még funkcionális analfabéta is vagy.
Melyik részét nem értetted annak, hogy RÉGEBBEN volt így?
Ma már tilos a gyereket verni.
A lelki erőszak az még nem tilos.
De amúgy, aki a jó válaszokat lepontozza, attól mit várok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!