Mi a retket értett ez alatt Nietzsche?
"Hagyd rá, valláskárosult fanatikus, aki lehazudja a csillagokat is az égről,"
Miért hazudnám le amikor ott vannak, Isten műve mind, Napok, naprendszerek.
"csak össze ne dőljön a rózsaszín mesevilága!"
Nekünk nincs rózsaszín egyszarvunk😜
"Nem éri meg rá vesztegetni az időt."
Ne tedd akkor.
"Minden vitában alulmarad,"
Nem látok semilyen vitát csak személyeskedést felőlled, azt meg rád hagyom hogy minősisd magad.
"majd legközelebb azt hazudja hogy ő győzött."
Én soha nem állitottam ilyet, öszetévesztel valakivel.
"Orvosi eset."
A fogorvoshoz sietek😂
"Miért hazudnám le amikor ott vannak, Isten műve mind, Napok, naprendszerek."
Igen .isten csak miattad rakta őket oda...
Tudod legalább azt beismernéd,hogy a bazi nagy aroganciád és nagyképűséged pint az antitézise a szektád szellemiségének.
"Igen .isten csak miattad rakta őket oda..."
Szerintem meg miattad hogy csodálkozz
"Tudod legalább azt beismernéd,hogy a bazi nagy aroganciád és nagyképűséged pint az antitézise a szektád szellemiségének."
Hogy igazold magad mond meg hogy melyik szektához tartozom? Ha nem monddod meg akkor a nagyképűséged igazolódik.
"Ugyis hazudnál szokás szerint és nekem mindegy melyik jézusista szektához tartozol,de a nagyképűséged alapján tanu lehetsz..."
Ne lottózz mert soha sem fogsz így nyerni.
Ha hazudnék hogyan bizonyitanád? Ugy mint a szelekciót? 😂 😂 😂
A szelekciót bizonyították.
A kereszténységböl semmit se bizonyítottak sose.
Kedves Kérdező!
Alapjában véve igazad van.
A gond az, hogy valódi eredményre vezető vitát tényekkel/tényekről lehet folytatni. Azonban egyesektől érzelmi alapon, a tényeket nélkülözve olyan kommentekre telik csak mint pl. az 5-ös komment a Kreatti nevű (egykor még fel merte vállalni a nicknevét) trolltól, illetve a 7-esben tőle úgyszintén.
Ne csodáld hát, ha ezeket az ateizmus és evolúció ellenes személyeskedő kirohanásokat (lásd még mondjuk a 12-es), annyiban tényszerű válaszok követik csak, amelyekben az ostobaságait kipellengérezik.
Nyilván az ilyen válaszok sem sorakoztathatnak fel tudományos ellenérveket, mivel nincsenek érvek (igazoló tények a részéről), amiket cáfolni lehetne. Soha egyetlen igazolást nem tudott felmutatni az evolúció ellen, de azért habzó szájjal és hatalmas egóval mindenhol hangoztatja azt, hogy könnyű szerrel cáfolta.
Ez nem az egóról szól hanem arról, hogy valaki a szabad vélemény nyilvánítás alatt ne azt gondolja, hogy szabadon hazudozhat össze vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!