Mi a retket értett ez alatt Nietzsche?
Hát ehhez nem sokat lehet hozzátenni.
Talán egy kis kiegészítés (!) "háromnegyed részt bolondok" valamint teljesen bolondok és nagyzási mániában szenvedők...
Szegény Nietzsche. Ne idézzetek többet tőle, mert már tényleg szánom. A vágyvezértélt gondolkodása keveredett az elméjének megborulásával.
Csak megsúgom az érdeklődőknek, hogy ebben csak reménykedik, hogy személyes hiúságra apellál, a gyengeeléjűkém elfelejtette indokolni, ezzel bukott le.
És sok keresztény ismerősöm egyáltalán nem hátrányos helyzetű. És miből gondolja, hogy félresikerült? Mert keresztény? Ez pedig körkörös érvelés.
És láthatóan nem bírta elviselni az egója, hogy a kereszténység szerint ő nem feljebbvaló a pórnépnél. És az egó mindig a halálba visz, ha nem gátoljuk. Az örök halálba.
Köszönöm az idézeteket, az tudtam, hogy Nietzsche elmeháborodott volt, de nem gondoltam volna, hogy ennyire begyűrűzik az istenutálatba. Pont ahogy az ateisták a GYAK-on. És ez megint a Bibliát igazolja.
És már tudom, hogy honnan lopták az ostobák ezt a hiúság dolgot. Hihetetlen, hogy semmit nem tudtok magatoktól kitalálni. Szegény kis pokolfajzataim, mi lesz így veletek. Ha fiatalok vagytok, akkor mi lesz később?:(
Imádkoznunk kell értetek, erre kérem a testvéreket is, mert nagyon odavagytok.
Nietzsche már tudja, de későn tudta meg, de nektek még nem késő időben megtudnotok: A kereszténység Istennek köszönheti a győzelmét. Nietzsche nyilván magából és a materialista társaiból indul ki, akik mindent csak csalással és hazugsággal tudnak ideig-óráig véghezvinni, de a kereszténységnek nincs szüksége ilyen sunyi dolgokra. Az Isten velünk van, kicsoda lehet ellenünk. Ti, itt a GYAK-on? Ugyan már:)
Üldözhettek engem is, minél többen, annál nagyobb bizonyságot tesztek felém, nem mintha szükségem lenne a bizonyságotokra. Nekem Istentől van betonszilárd bizonyságom.
"Sose cáfoltál semmit,még azt sem,hogy mennyire hiú vagy."
A nem létező dolgot minek cáfoljam?:) Az evolúciót meg már hányszoer fektessem kétvállra? Ráadásul nem is egy nagy dolog cáfolni az evót. Valami nehezebb kellene, de tőletek nem lehet bonyolult dolgokat várni:) Csak ennyire vagytok képesek: "Sose cáfoltál semmit,még azt sem,hogy mennyire hiú vagy.". És még ezt sem magatoktól. Sajnálom:(
Végülis csak az egész mondandód egy öntömjénezés...Nietzschenek igaza volt.
Az evót pl hogy cáfolod?Ilyen mindenki hülye csak én vagyok helikopter mentalitással.
Az meg hogy minden kritika csak gőgössé és makaccsá tesz már jól ismert agymosó trükk.Pont ezért jártok házról házra kopogtatni is,nem a térítés hanem a visszautasítások miatt ami által jobban összezársz a hozzad hasonlókkal.
"Csak megsúgom az érdeklődőknek, hogy ebben csak reménykedik, hogy személyes hiúságra apellál, a gyengeeléjűkém elfelejtette indokolni, ezzel bukott le."
A bizonyíték és indok pl te vagy.Üvölt rólad,hogy a bazi nagy egód csak úgy tudott kielégülni,hogy majd te is(mert jobb vagy mint mi) jézussal együtt uralkodik halhatatlanul.Ez a minimum ami jár neked.
"És sok keresztény ismerősöm egyáltalán nem hátrányos helyzetű. És miből gondolja, hogy félresikerült? Mert keresztény? Ez pedig körkörös érvelés."
Félremagyarázod.Nietzsce szerint ha nem lennél gyenge és félresikerült nem lenne szükséged a kereszténységre.Tudod ok-okozat.
"Az evolúciót meg már hányszoer fektessem kétvállra?"
Ha egyszer is sikerülne az instant nobel díj lenne...tudom neked csak akkor kéne a nobel díj ha maga az isten adná át.
Ha nem tetszik,hogy pl Nietzschetől idézünk akkor ti se idézgessetek a rommá fércelt bibliából mert olyankor érezzük csak,hogy ugyanolyan ostobának néztek minket mint amilyenek vagytok.
"csak reménykedik, hogy személyes hiúságra apellál, a gyengeeléjűkém elfelejtette indokolni, ezzel bukott le."
Az idézet első fele az indoklás te agymosott.
Ahogy felfedezzük a dolgok miértjét egyre kevésbé látjuk meg Isten csodáit és kezdünk kételkedni a Bibliai csodában mert a mai tudománnyal meg tudjuk magyarázni. Így elveszítjük a hitünket Istenben mert mindennek a tudományos okát keressük és nem azt hogy Isten Mindenható aki képes arra amire ember nem és felülmúlja az embert.
A filozófus rosszabb mert bunre viszi az embereket avval hogy fejtegeti Isten mindenhatóságát meg kilétét.
"Nietzschenek igaza volt."
Isten:1Móz 2:17"bizony meghalsz."
Nietzsche halott.
Na kinek van igaza? 😂
Nyilván Nietzscheről irtak a vigaszalagató mesekönyvben....
Újra:
Ha nem tetszik,hogy pl Nietzschetől idézünk akkor ti se idézgessetek a rommá fércelt bibliából mert olyankor érezzük csak,hogy ugyanolyan ostobának néztek minket mint amilyenek vagytok.
Nietzsche szerint meg isten halott és bár ez bizonyíthatatlan,az tuti hogy nincs itt.
Bújdokol a Sátántól elszenvedett megalázó vereség után...
A hazugságok könyve persze vigaszalóan azt kamuzza,hogy a meccs még nincs lefutva,hidd el azt mert megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!