A konzervatív keresztények miért nem hisznek abban, hogy a tudományok fejlődése hatással van a vallásukra?
A minap Semjén Zsolt azt mondta, hogy bűn a homoszexualitás. Nos igen, bűn a Biblia értelmezése szerint. Mert régen, amikor azt írták, akkor nyilván az volt az álláspont, hogy hedonista sátánfajzatok, de ma már azért lehet sejteni a társadalom- és természettudományok fejlődése okán, hogy a homoszexualitásnak biológiai vonatkozása is van. Ennek ellenére sokan mégis bűnnek ítélik.
Nem hasonló ez a szituáció, mint amikor 500 éve tudósokat égettek az innovatív - mára már széleskörűen elfogadott - nézeteikért? Nem az ilyen Semjén Zsoltok akarták inkvizícióra küldeni Gelileót azért, mert azt mondta a Föld kering a Nap körül?
"Nem fogom. Pont mert szabad véleményt nyilvánítani, ezért rá fogok a jövőben is mutatni az általad leírtak hibáira.
A lekezelő stílusod egyértelműen elárulja a benned lévé kisebbrendűségi érzést és frusztrációt. Sajnállak érte. Egy vitában nem annak van igaza, aki lenézi a másikat, hanem akinek az érvei szilárdak."
A két bekezdést megforditva saját magadra teszel bizonyosságot.
"Valóban nem. A tények igazolják, hiába is tagadod le, ezzel csak a saját fafejű konok butaságodat igazolod újra és újra."
1 tény nincs ami igazolná a valóságban, ezzel csak a saját fafejű konok butaságodat igazolod újra és újra, a személyeskedéseddel együtt kisfiam
"Te az ateisták hasznos hülyéje vagy utolsó..."
Ha én vagyok a hasznos akkor te az ellenkezője kell hogy legyél automatice, te kis haszontalan kölök😂
Állandóan a saját kardodba dőlsz, miért jó ez neked?
Bocs de ezen az oldalon teged neznek hirhedten ostobának.Gondolom ez neked eredmény.
Minden ellenérved aki mondja másra az mondja magára szintű ovis szinvonal.
Persze értem,arra akarsz kilyukadni,hogy neked aztán bármit lehet mondani úgy se érdekel semmi ami ellentétes a nézeteiddel,de ezzel meg nem dőltem a kardomba.Éppen ellenkezőleg,kiprovokálom,hogy folyamatosan hülyét csinálj magadból.
"Éppen ellenkezőleg,kiprovokálom,hogy folyamatosan hülyét csinálj magadból."
Mikor valaki saját magát vigasztalja....... 😂
"Akkor tényleg nem veszed észre magad...😆"
Ne foglalkozz velem és ne gondolkozz helyettem😂
"Hadd nevessek már rajtad..."
Préd 7:4 A bölcseknek elméje a siralmas házban [van], a bolondoknak pedig elméje a vigasságnak házában.
Vagyis jobb butának lenni?
Jó,hogy a biblia erre is ad igazoló passzust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!