Van Isten?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 20:56
1/86 anonim válasza:
Ezt neked senki nem fogja tudni megmondani, csak vita lenne belőle, hogy létezik-e vagy sem. Szerintem létezik, legalább is kell lennie valami erőnek ami összefogja a világunkat, az embereket, ezt a bolygót. Ha nem is minden úgy van, ahogy a Bibliában megírták, akkor is. Sok érv szól ellene és mellette is egyaránt. Van, aki csak azért bízik benne, mert másban már nem tud. Van, aki azért nem hisz, mert nem látta. Bonyolult kérdés ez.
3/86 anonim válasza:
Szerintem létezik, de erre a kérdésre nem az igazságot fogod megkapni válaszként hanem csak véleményeket.
4/86 anonim válasza:
VAN
(értelmes vita van kibontakozóban)
8/86 anonim válasza:
Van, persze. Bomlottelméjű szerencsétlenek fejében.
9/86 anonim válasza:
szerintem van.aki hisz benne annak létezik.de sok szemszögből el lehet képzelni,nem csak úgy ahogy a vallások tanítják,én is a saját istenemben hiszek.
10/86 pelgrim válasza:
Igen, van Isten, de ne kérj bizonyítékot senkitől, mert Isten létét mindenki bizonyíthatja de csak saját magának, és csak azzal hogy vele azonosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!