Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Rossz ember lennék azért mert...

Rossz ember lennék azért mert anyukámat eltávolítottam Istentől?

Figyelt kérdés

Szüleim mély római katolikus vállasosak, én is elsőáldozó voltam de elkezdtem gondolkodni mert tudós típus vagyok mint Hawkins és ateista lettem..

Vallásfilozófia is érdekel nagyon és rengeteg érvet hoztam fel anyámnak Isten létezése ellen és igaz sok idő után de sikerült hogy ne legyen olyan vállalos és már templomba sem jár...

2021. máj. 27. 12:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha "tudós típus" vagy, kérdező, akkor javaslom a helyesírás tudományát is felvenni az érdeklődési körödbe.
2021. jún. 21. 19:02
 32/32 anonim ***** válasza:
Közelebb hoztad istenhez. Most már kevésbé agymosott, nem jár templomba( ami egy istenkáromló szervezet épülete), stb. Ezek mind mind közelebb vitték őt istenhez.
2021. júl. 23. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.