Hogyan tudnám végre nyomatékosítani istennek, hogy TAKARODJON KI az életemből?! Lehetőleg örökre...
Ez egy troll kérdés. Erre érkeztek troll válaszok.
Viszont, ha komolyan vesszük a kérdést, akkor 2 dolog lehetséges:
1. hívő voltál, csalódtál
2. elmebeteg vagy
Az 1. előfordulhat bárkivel. Engem sosem kereszteltek meg, mert valójában nincs jelentősége a dolognak. (Nem leszek tőle beteg, boldogtalan vagy szegény). Gyermekkoromban, 35 évvel ezelőtt megismertetek a szokásos Jézuskás mesével. Elhittem, mert minden gyermek elhiszi. Később, mikor kialakult a világról, emberekről alkotott képem, már nem érdekelt a sztori. Azóta is gyenge ateista (közömbös) vagyok.
A 2. esetén kérj segítséget, csak ne a vallásosoktól! :)
Persze, csak vicceltem, ahogy te is!
"Azt ugye tudod hogy ha kis i vel írod az Istent akkor nem Istenre gondolsz?"
És ha így írom : a K iSTEN
??
Akkor még jobban vigyázhatsz: ha például Zeusz ezt magára veszi, úgy lecsap villámmal, hogy csak úgy nyekkensz.
K..-ra nem érdekli, hogy neked mi rossz, vagy mi nem.
Látványos "villámszórásba" SEMMIKÉPPEN se fog merni bocsátkozni. Semmiképpen se. Az >elvei< sajnos kötik.
De amúgy továbbra is várom/fogadom a nem látványos villámokat, ahogy eddig is voltak.
Nem ismered Zeuszt.
Simán lecsap, ha valami miatt nem tetszel neki. Az elvei megengedik ezt is.
Te istenben létezel. Nem lehet kitakarítani istent az életedből, mert az életed is isten.
Miért akarnád eltaszítani minden jó forrását?
Én pont hogy a jó forrásához akarok végre eljutni.
Azt istennél nemhogy nem találom meg, hanem amit bele tud nyúlni az életembe, gátlástalanul szétver minden szépet, minden jót.
Tudod, nála a "fájdalom nemesít". XD Jaaa... aaaa, nemesíti a faxomat, azt.
Meg hát az elvek, tudod.... "ember tervez, isten végez" - ő aztán rvára elvégzi, bevégzi, levégzi... fax-tudja-még hogyan végzi. DEEEE Ő végigvégzi, mert bizony-bizony mondja nékünk, Ő a mi urunk, az Ő neve, az Úr!!!
Az Úr az tanít.
...
.....
Nos.... hogy mit tanít... Őőőőő... XD AZTNEMERDKÉRDEZNI!!! Alávaló!!
A lényeg, hogy ő tanít!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!