Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan tudnám végre nyomatékos...

Hogyan tudnám végre nyomatékosítani istennek, hogy TAKARODJON KI az életemből?! Lehetőleg örökre...

Figyelt kérdés

2021. máj. 14. 21:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Miért lenne sátán hibája hogy szar életet él? Annak semmi köze hozzá, mindenki a saját sorsát irányítja. A karma is oda tesz a bajhoz, ha bűnös vagy valamilyen módon, akkor azt kapod vissza amit adsz. Tanuld meg első komentelő az alapokat, utána lökd a rizsát ;)
2021. máj. 17. 12:42
 22/30 kriszpo ***** válasza:
63%

Ez egy troll kérdés. Erre érkeztek troll válaszok.

Viszont, ha komolyan vesszük a kérdést, akkor 2 dolog lehetséges:

1. hívő voltál, csalódtál

2. elmebeteg vagy

Az 1. előfordulhat bárkivel. Engem sosem kereszteltek meg, mert valójában nincs jelentősége a dolognak. (Nem leszek tőle beteg, boldogtalan vagy szegény). Gyermekkoromban, 35 évvel ezelőtt megismertetek a szokásos Jézuskás mesével. Elhittem, mert minden gyermek elhiszi. Később, mikor kialakult a világról, emberekről alkotott képem, már nem érdekelt a sztori. Azóta is gyenge ateista (közömbös) vagyok.

A 2. esetén kérj segítséget, csak ne a vallásosoktól! :)

Persze, csak vicceltem, ahogy te is!

2021. máj. 20. 08:53
 23/30 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy ha kis i vel írod az Istent akkor nem Istenre gondolsz?
2021. máj. 22. 20:37
 24/30 A kérdező kommentje:

"Azt ugye tudod hogy ha kis i vel írod az Istent akkor nem Istenre gondolsz?"

És ha így írom : a K iSTEN

??

2021. júl. 7. 15:21
 25/30 anonim ***** válasza:

Akkor még jobban vigyázhatsz: ha például Zeusz ezt magára veszi, úgy lecsap villámmal, hogy csak úgy nyekkensz.

K..-ra nem érdekli, hogy neked mi rossz, vagy mi nem.

2021. júl. 7. 15:27
 26/30 A kérdező kommentje:

Látványos "villámszórásba" SEMMIKÉPPEN se fog merni bocsátkozni. Semmiképpen se. Az >elvei< sajnos kötik.

De amúgy továbbra is várom/fogadom a nem látványos villámokat, ahogy eddig is voltak.

2021. júl. 7. 15:33
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem ismered Zeuszt.

Simán lecsap, ha valami miatt nem tetszel neki. Az elvei megengedik ezt is.

2021. júl. 7. 15:39
 28/30 anonim ***** válasza:
23%
Nincs zeusz ti barmok :D
2021. júl. 8. 12:41
 29/30 anonim ***** válasza:

Te istenben létezel. Nem lehet kitakarítani istent az életedből, mert az életed is isten.

Miért akarnád eltaszítani minden jó forrását?

2021. júl. 24. 10:32
 30/30 A kérdező kommentje:

Én pont hogy a jó forrásához akarok végre eljutni.

Azt istennél nemhogy nem találom meg, hanem amit bele tud nyúlni az életembe, gátlástalanul szétver minden szépet, minden jót.

Tudod, nála a "fájdalom nemesít". XD Jaaa... aaaa, nemesíti a faxomat, azt.

Meg hát az elvek, tudod.... "ember tervez, isten végez" - ő aztán rvára elvégzi, bevégzi, levégzi... fax-tudja-még hogyan végzi. DEEEE Ő végigvégzi, mert bizony-bizony mondja nékünk, Ő a mi urunk, az Ő neve, az Úr!!!

Az Úr az tanít.

...

.....

Nos.... hogy mit tanít... Őőőőő... XD AZTNEMERDKÉRDEZNI!!! Alávaló!!

A lényeg, hogy ő tanít!!

2021. júl. 24. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!