Hogyan tudnám végre nyomatékosítani istennek, hogy TAKARODJON KI az életemből?! Lehetőleg örökre...
Mivel isten a valóságban nem létezik (egyik isten sem az emberiség által kitalált sok ezer különböző közül, így köztük a keresztény Kaporszakállú sem, természetesen), ezért nyilván nem része az életednek, és elmebeteg dolog kiutasítgatnod.
Esetleg inkább arról lehet szó, hogy sok hülye valláskárosult ember része az életednek, na őket kiutasíthatod a 'csába.
Az már sajnos keményebb kérdés, hogy a fogyatékos vallásőrült horogkeresztény Fidesz-KDNP-kormányt hogyan lehetne végleg kiutasítani az életünkből; ha jövőre szavazással nem, akkor sajnos lehetséges, hogy csak külföldre költözéssel lehet ezt meglépni.
Sehogy. Ugyanúgy ahogy nem te választod ki, hogy miben hiszel, az sem tudatos döntés vagy intézkedés következménye, hogy valamiben már ne higyj.
Az istenhit (világnézet) visszahat az ember sorsára. Egy gondolat ha beette magát a fejedbe, azt szinte lehetelen kiirtani. Ideiglenesen nagy erőfeszítéssel lehetséges, de idővel vissza fog térni.
Elől és hátul körülzártál engem, és fölöttem tartod kezedet. Csodálatos előttem e tudás, magasságos, nem érthetem azt. Hová menjek a te lelked elől és a te orczád elől hova fussak? Ha a mennybe hágok fel, ott vagy; ha a Seolba vetek ágyat, ott is jelen vagy. Ha a hajnal szárnyaira kelnék, és a tenger túlsó szélére szállanék: Ott is a te kezed vezérelne engem, és a te jobbkezed fogna engem.
Zsoltárok 139:5-10
"jövőre szavazással nem, akkor sajnos lehetséges, hogy csak külföldre költözéssel lehet ezt meglépni."
Jövőre is behúzzuk a kétharmadot. Nem költöznétek már el idén? Vidd az összes istentelen hazaárulót magaddal, és lehet pippantani a migránsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!