A Biblia miért mesekönyv?
Itt meg cáfolva van az evoluciód.
"Itt meg cáfolva van az evoluciód."
Kár, hogy egyik állítását sem bizonyítja semmi.
Cáfolathoz az evolúciónak ellentmondó tudományos kutatási eredményekre lenne szükség.
A Keresztény Advent Közösségbe (KERAK) jártam majd később a Hetednapi Adventista Egyházba (HNA). Ezt csak csak azért mondom, mert az általad linkelt KERAK-os videót meg sem kell néznem, hogy tudjam, nem bizonyít semmit.
Az adventistáknak konkrétan egyetlen bizonyíték sincs a kezükben az evolúció cáfolatát illetően. Nem is lehet, mert ők egy vallási szervezet, ezért a biológia nem a szakterületük. Az evolúciótagadásuk teológiai alapon nyugszik. Mert ők abban hiszek, hogy Isten 6 nap alatt teremtette a világot. A negyedik parancsolatnak pedig kiemelt szerepe van náluk. Ha elfogadnák, hogy nincs evolúció akkor talán a szombat jelentősége is csökkene nálunk. Bár nem tudom biztosan, ez csak egy tipp.
Egyébként olvastam már olyat itt egy adventistától, hogy elismerte az evolúciót, de csak a fajon belüli változást. Az evolúció azonban nem így teljes, ugyanis a felhalmozódott apró változások új faj keletkezéséhez vezetnek. Ez utóbbit azonban már nem fogadják el.
"A Keresztény Advent Közösségbe (KERAK) jártam majd később a Hetednapi Adventista Egyházba (HNA). Ezt csak csak azért mondom, mert az általad linkelt KERAK-os videót meg sem kell néznem, hogy tudjam, nem bizonyít semmit."
Kit érdekel hogy hova jártál ez nem ad nyomatékot semminek, nem cáfol semmit és nem igazol semmit.
A linkelt videó nem az általad emlitett video hanem tudósok által és a valósággal öszevont tudományos állitás.
Hogy a beképzeltségedre tegyek még egy lapáttal nem vagyok egyik sem
"Szóval a fajnemesítést is megkérdőjelezed, hát oké."
"A rövid szőrü kutyábol hosszú szőrű kutyát nemesitenek, igy az evolució igaz..." 😂
Nagy vagy. Ez aztán a tény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!