A biblia miért híresebb a többi mesekönyvnél?
Figyelt kérdés
Pedig a tündérek is olyan valóságosak, mint isten meg jézus, hát komolyan, nem is értem:(2020. szept. 15. 21:12
1/54 anonim válasza:
Mert anno ez nyerte meg a pályázatot, amikor kerestek egy, a nép kordában tartására alkalmas történetet. Legalábbis Európában, mert ugye a világ más részein azért vannak más sztorik is.
2/54 A kérdező kommentje:
Pedig én a tündéreket vagy a manókat jobban adnám:(((
2020. szept. 15. 22:45
3/54 anonim válasza:
Mert alaposan átáztatták vérrel...
4/54 anonim válasza:
Ez a mesekönyves támadás a modern világot megformáló könyve ellen mindig megmosolyogtat. Olyan mintha egy vizipisztollyal rátámadnál az Egyesült Államok hadseregére. Akármennyire utálod nem tudod elbagatelizálni a befolyását a világra.
5/54 anonim válasza:
A mesekönyveknek is elég nagy hatásuk volt a világra... persze a Bibliának nagyobb.
6/54 anonim válasza:
"a modern világot megformáló könyve"
Hát igen, a sötét középkor...
7/54 anonim válasza:
Amikor Charles Darwin elkezdett kutatni, az volt a Bajok Eredete :D
8/54 anonim válasza:
#6 spricc megint ☔
Baloldalt is a kommunista meszarlassal parositod? Németország =nácizmus?
Űrutazás a felrobbant rakétákat jelenti ugye?
Atomfizika csak atombombat hozta a világra. Sorolhatnám a "logikád" szerinti példákat...
9/54 anonim válasza:
7-es, ez vicces :D Meg ateista szemmel is. Meg nem hallottam, koszi! :)
10/54 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!