Létezik ilyen vallás? Lennt elmagyarázom.
Elképzelésem szerint, minden (kisebb mint atomi szinten) egy anyagból áll. Ebből áll az egész univerzum. Ezt az egész anyagot egyben, nevezzük istennek. Amikor lehetett a nagy bumm, akkor ez az anyag szétszóródott, ebből kezdett el minden egyes dolog alakulni.
Ha egy ember magasabb lelki szintre ér, ebből a valamiből többet vonzz magához. Ez egy folyamat.
Én is abban hiszek, hogy van egy energia, egy anyag, és mi mind ebből vagyunk, ez az energia lehet Isten.
ennél tovább még nem gondoltam át. :D
elolvastam belőle egy pár oldalt, mintha az én gondolataim vetülnének az oldalra.
Lehet benne valami, hogyha két teljesen független ember erre jön rá.
Nem véletlen...sőt nincs is olyan, hogy véletlen igazából...:D
E műben megleled a valóságot, és meg fogod érteni a világot is. Ez a Vallás, mindegyik másiknak az alapja, és megtisztítója...amivel igazzá válik az ezotéria is, és a tudomány végére is pontot rak. :P
Mondtam, hogy nem fogsz sok újdonságot találni benne. ;)
üdv
25/F
LastOne.Left
25/F
LastOne.Left
Én köszönöm Neked. Olvasom...!!!
16:57. :)
Nincs mit, nincs mit. :D
üdv
25/F
LastOne.Left
25/F
LastOne.Left
Én köszöntem meg a linket, de visszaszívom. Ismételten egy idegenszavakkal túlzsúfolt maszlag, ami baromi hatásosan akarja előadni - amit szerintem még ők se nagyon értenek mit:)- hogy is nevezzem... világ szemléletet.
Nem ítéllek el, én a szöveget tartom egy kalap melegürüléknek.
Üdv.: egy 19 éves lány...
Bocs, az offért!
egyébként meg:
“Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva a végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az Univerzum népessége, maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei.” /Douglas Adams: Galaxis Útikalauz stopposoknak
23:29. :)
Nincsen semmi baj, de amikor azt állítod, hogy nem ítélsz el...mégis megteszed, ráadásul a mű szerzőjét is, és a könyv mondanivalóját. Én körülbelül 3-4 olyan szóval találkoztam benne, ami számomra ismeretlen, nem tagadom, ki is néztem a idegenszavak szótárból azokat. Pedig egyetemre sem jártam, hogy bővüljön a szókincsem. Hétköznapi szavakkal van teletűzdelve, de nehéz a megértése, s egyébként pedig akkor nem úgy jártál el, ahogyan leírtam az első oldalon a kérdezőnek. Megmondtam, hogy nehéz az értelmezése, és mély figyelmet igényel. :D
Az idézeted pedig aranyos, de mit akarsz vele kifejezni? Az ember tudata jelenleg elég korlátolt, szóval ez az idézet, hiányos ismereteken alapszik, ez biztos. Amit pedig az általam leírt könyv ír, pont arról szól, hogy tér nincs is...csak mozgás, ami által teret érzékelünk, és változás, ami által az időt...Szóval végtelen térről nincs szó...inkább végtelen létezésről annál inkább. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
kiegészítés. :P
úgy illik különben véleményt írni egy dologról, ha teljes egészében megismerjük, s nekem úgy tűnik te 2-3 fejezet után leraktad, pedig azt is leírtam, hogy ne ítélje el senki a korai szavai alapján, mert teljes egészében adja meg a valóságot. Javíts ki ha tévednék. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!