Létezik ilyen vallás? Lennt elmagyarázom.
Elképzelésem szerint, minden (kisebb mint atomi szinten) egy anyagból áll. Ebből áll az egész univerzum. Ezt az egész anyagot egyben, nevezzük istennek. Amikor lehetett a nagy bumm, akkor ez az anyag szétszóródott, ebből kezdett el minden egyes dolog alakulni.
Ha egy ember magasabb lelki szintre ér, ebből a valamiből többet vonzz magához. Ez egy folyamat.
nagyon jó az ötlet. :)
csak akkor a matéria hozza létre a lelket is? :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Nem tudom mi az a matéria :)
Képzeld el, hogy van egy fajta 'fő lélek' , és ez oszlik el minden emberi lélekben. ugye van az energiamegmaradás törvénye. Ha egy ember valamivel magasabb szintre lép, valaki lejjebb fog lépni, esetleg vmilyen dolog megszűnik létezni..
jól gondolod a dolgot...de ami létezik az már meg nem szűnik. És tényleg van egy fő lélek. Sőt csak az az egy lélek létezik csak...:)
Viszont nagyon érdekes amit írsz...hogy meditációk után ez jön rád...és elárulom ez már az ember létezése óta ki van találva. :)
Ez az ősi tanítás alapja, ami az ember, világ és Isten mibenlétét tárja eléd. :)
Én elsajátítottam elméletben e tudást...és megvan a mű is, ami részletesen eléd tárja a valósággal kapcsolatos dolgokat. Többek közt ezt is...a meditáció nagyon fontos dolog, ha sikeres a meditáció, olyankor ebben az egyetlen létező Lélekben időzünk, és tanulunk tőle. Szó szerint konzultálunk Istennel magával...elég magasztos dolog ez, el sem hinnék az emberek ezt. :)
Na figyelj csak írj, ha érdekel a tanítás, és adom a címet szerzőt, nem fogsz csalódni. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Nem szűnik meg, hanem átirányul az energia máshova. Érzem magamon, h meditáció után, jóval valami van bennem, csak ez egy idő után elmegy..
Jöhet a cim/szerző, nagyon érdekel.
Na vagyok. :)
Akkor félreértettem a megszűnést, de sebaj. Ami pedig akkor eltűnik belőled, csak időszakos élmény...viszont örökké tartóvá is lehet tenni...de ez majd kiderül a könyvből, viszont légy vele(könyvvel) türelmes, mert nagyon mély figyelmet igényel. Ha kell többször olvass el egy mondatot. Ne ítéld el a korai szavai alapján, a teljes egésze adja meg a valóságot, és nem fogsz szerintem olyan sok újdonsággal találkozni. :P
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
majd kíváncsi vagyok a véleményedre, szóval ne feledkezz meg rólam. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!