A katolikus egyház csodáit azért találták ki mert gyenge a katolikusok hite és ezzel akarják megerősíteni?
Figyelt kérdés
Én református vagyok és nálunk semmi síró szobor és társai.. Nagy Gergely is megmondta neki nem kellenek csodák hogy erős legyen a hite Krisztusban.
Meg ezek az érdekes szent képeket és testeket valahogy az egyház nem engedi alaposabban megvizsgálni, nem lehet elvinni mert szent stb..
2021. jan. 4. 20:00
31/41 anonim válasza:
Hagyj békén,ha nem akarod érteni nem is fogod.Tudva,hogy nagyon is érted.
Ha valaki valamit nem akar nem erőltetem.
32/41 anonim válasza:
Miért nem idézed? Hol szerepel a minta ima kifejezés? Jézus ezt hol mondta? Hol írja a Biblia, hogy ma nem lehetnek csodák? Hol írja a Szentírás, hogy a Biblia lenne a teljesség? Miért nem válaszolsz ezekre? Mert az ördögtorony nem ír ezekről?
33/41 anonim válasza:
Kivánsz kötöszködni keress másvalakit aki olyan mint te.
34/41 anonim válasza:
Miért nem vagy egyenes és idézed a Bibliát?
35/41 anonim válasza:
Ott van a bibliában csak a gyülölettől nem akarod látni.
Akartam idèzni a szentháromságot de nem kaptam meg.Idéznéd?
36/41 anonim válasza:
Ha nem látom, miért nem segítesz edgár és idézed nekem ezeket?
37/41 anonim válasza:
Csicska vagyok?keresd meg.
Előbb a szentháromságot útánna a minta imát,amit kívülről kellene tudni.
38/41 anonim válasza:
Megkeresheted a karácsonyt is,ha megkaptad jegyezd be hol irja,hogy tudjak mások is.
39/41 anonim válasza:
Kerestem, de nem találtam. Azt állítottad, hogy vannak, s mégsem idézed. Hazudtál megint edgár?
40/41 anonim válasza:
Visszatérve a kèrdèsre,mert a szabály szerint csak erre kell,és szabad felelni.
Az én feleletem az,hogy nincs csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!