Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A katolikus egyház csodáit...

A katolikus egyház csodáit azért találták ki mert gyenge a katolikusok hite és ezzel akarják megerősíteni?

Figyelt kérdés

Én református vagyok és nálunk semmi síró szobor és társai.. Nagy Gergely is megmondta neki nem kellenek csodák hogy erős legyen a hite Krisztusban.

Meg ezek az érdekes szent képeket és testeket valahogy az egyház nem engedi alaposabban megvizsgálni, nem lehet elvinni mert szent stb..

2021. jan. 4. 20:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

20.

Miért írod ördögtorony én sem írom ördögháromság.Vagy azt akarod?

Az előbb írtam,hógy Jézus mit mondott"gyümölcseikről ismeritek meg az embereket".

Neked ez a gyümölcsöd?Nincs mit ilyen gyümölcsel beszèlni.

2021. jan. 10. 18:55
 22/41 anonim ***** válasza:
Ember vagyok edgár, nem gyümölcs. Jézus azt is mondta, hogy követői csodákat fognak tenni egyébként, azt is mondta, hogy akinek nagy hite van, még hegyeket is képes vele elmozdítani.
2021. jan. 10. 19:02
 23/41 anonim ***** válasza:
22.Nem tudod,hogy a jelképes hegyek,dombok mit jelentenek.
2021. jan. 10. 19:12
 24/41 anonim ***** válasza:
Sehol se mondta Jézus, hogy jelképesek, ezt inkább te próbálod belemagyarázni, hogy meghamisítsd Isten szavát.
2021. jan. 10. 19:45
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

24.Zsoltár 114:4"A hegyek szökdeltek,mint a kósok,a dombok is,mint a bárányok".

Zsoltár.114:5,6."Miért menekültél el ó,tenger?

Miért fordultál vissza ó Jordan?

Lehet nem olvastál a bibliában jelképeket,de sok van.

Pld."Hald meg te Föld"stb.

Mindent ki lehet magyarázni de a valóságon nem változtat.

2021. jan. 10. 20:55
 26/41 anonim ***** válasza:
Ez itt egyfajta megszemélyesítés. Jézus nem ilyet mondott, ne tagadd Krisztus szavát.
2021. jan. 10. 21:07
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
Jézus szavat te tagadod azzal,hogy nem ismered el a minta imája első szavait,kitérsz mindenfele mint a vad amelyik a csapdát felismerte.
2021. jan. 10. 21:58
 28/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit beszélsz össze vissza. Egyébként nincs olyan, hogy minta ima, látod, már megint hazudsz. Ha van, akkor idézd ezt a kifejezést a Bibliából.
2021. jan. 11. 10:08
 29/41 anonim ***** válasza:

Azt mondja Jézus:"Ti azért így imádkozzatok".Mit jelent ez?

Nem mintát jelent?

Nem mondja"ezt imádkozzátok",és ez nem azt jelenti,hogy nem szabad mert én is imádkozom ezt.

2021. jan. 11. 11:04
 30/41 anonim ***** válasza:
Idézd a minta imát, mert eddig nem idéztél a Bibliából ilyen fogalmat. Ha nincs benne, akkor miért mondod mégis? Milyen gyümölcs a Biblia meghamisítása? Hol szerepel benne a minta ima fogalom?
2021. jan. 11. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!