A katolikus egyház csodáit azért találták ki mert gyenge a katolikusok hite és ezzel akarják megerősíteni?
Én református vagyok és nálunk semmi síró szobor és társai.. Nagy Gergely is megmondta neki nem kellenek csodák hogy erős legyen a hite Krisztusban.
Meg ezek az érdekes szent képeket és testeket valahogy az egyház nem engedi alaposabban megvizsgálni, nem lehet elvinni mert szent stb..
A Bibliában elég sok csoda van, lehet az őrtorony téved.
Most nincs csodatétel.
1.Korintus.13:8."A szeretet soha nem múlik el.De a profétálás vagy nyelveken szólás ajándéka,és az, hogy valaki csoda útján ismeretet kap meg fog szűnni".
14.Rendben,a Biblia hazudik mint mindig.
Én pedig úgy tudom Isten szava.
Nem, a Biblia nem hazudik, csak a sátáni őrtorony, mely kiragad egy verset környezetéből és teljesen félreértelmezve, meghamisítva adja át a megvezetett jehovásoknak.
"S a szeretet nem szűnik meg soha. A prófétálás véget ér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik."
Hol írja, hogy ne lehetnének ma is csodák?
S ez is csak ekkorra vonatkozik:
"De mikor eljő a teljesség, a rész szerint való eltöröltetik."
Ez márpedig még nem jött el, noha a hamis próféta őrtorony más sok időpontra megjósolta.
18.Csilapodj le Jézus nem viselkedett így mint te.
Maté.7:20."A gyümölcseikről ismeritek meg az embereket"
Ez a te gyümölcsöd?
2.Timoteusz.3:16."A teljes Irás Istentől ihletett,és hasznos a tanitásra,a feddésre,a kiigazításra,valamint a fegyelmezésre,hogy azt tegyük,ami igazságos"
Mi a teljesség?=a telyes Irás a Biblia.
A teljes Irás rég el jött és attól fogva a részszerintvalók eltöröltettek.
Gondolod a világon valakinek adódott egy csoda és tovább semmi.A többi ember nem érdemel csodát?Isten részre hajló?
Ha igazad van idèzd a bibliábol.
Jézus se mindenkit gyógyított meg, akkor Isten ezek szerint részlehajló, mint írod.
Hol írja a Biblia edgár, hogy a teljesség a teljes Szentírás lenne? Ez csak valami ostoba belemagyarázása az ördögtoronynak. A teljesség nyilván nem egy könyv, hanem maga Isten. Amúgy melyik Biblia? Az eredeti kánon, vagy a most sokak által használt 66 könyves megcsonkított kánon? Esetleg a még bővebb keleti kánon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!