Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hívő meleg férfiként soha nem...

Hívő meleg férfiként soha nem fog elfogadni a katolikus egyház?

Figyelt kérdés

Igen bármennyire is furi meleg férfi is lehet vallásos.. úgy érzem teljesen ki vagyok közösítve.. soha nem fogják elfogadni hogy ha meleg párom lesz, soha nem élhetek boldog párkapcsolati életét, mert az egyház szerint bűn a házasság előtti nemi élet, viszont szerintem egy papot sem fogok találni aki összeadna barátommal.

Tehet erről? Meg lehet ezt változtatni? Egyszerűen nők abszolút nem vonzanak, férfiak viszont nagyon is.. Isten alkotott melegnek akkor vagy miért lettem ilyen?

2020. dec. 27. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
"Egyházi vagyon" Van ezzel a szóösszetétellel némi probléma, meg etikai kérdésbeli gond.
2020. dec. 28. 13:31
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Isten NEM alkotott melegnek. Hanem rád ezt a megpróbáltatást mérte, és úgy néz ki eddig képtelen voltál elbánni vele.

Azt kell kitűznöd, HA valóban vallásos vagy, és nem valami provokátor, hogy az egyház és Isten elvárásai szerint élj.

Hogy miért lettél "ilyen", annak családterápia keretében járhatsz utána, HA valódi a kérdés, és HA IGAZÁN javítani akarsz az állapotodon.

2020. dec. 29. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem fog elfogadni soha. Te viszont ilyen vagy. Ugyanolyan ember mint más. Ugyanúgy értékes. A melegség nem egy állapot amin változtathatsz. A kereszténység meg bűnösnek kiállt. Ne tedd ki magad ennek. A szexalitásod adott, a vallásod választható
2020. dec. 29. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:

13

kiált -mint kiabál-

kiállt -hűséges maradt vmihez,vkihez-

2020. dec. 30. 01:00
 15/16 anonim ***** válasza:
42%

És nem vkihez, hanem valakihez

Nem vmihez, hanem valamihez.

Gratulálok hozzá, hogy ennyit sikerült felfognod abból amit írtam.

2020. dec. 30. 07:39
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

És a pap magánvagyonával mi a helyzet? Miért feni rá az egyház a fogát? (Lásd: végrendelet)

2021. jan. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!