Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tényleg ilyen sok itt a...

Tényleg ilyen sok itt a vallásos ember, akik elhisznek mindent? Hol vannak az ateisták?

Figyelt kérdés

Agnosztikus ateistaként teljesen ledöbbentem ezen a kérdésen... komolyan ennyi ember elhiszi Jézust.. ide csak hívő emberek járkálnak?

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

2020. nov. 22. 14:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, amikor azt válaszoltam egy kérdés alá, hogy Jézus létező történelmi személy 0%-ig le lettem pontozva, azt gondoltam itt mindenki ateista.
2020. nov. 22. 18:38
 12/31 anonim ***** válasza:
49%
9. Igen, vannak :D , de ennek semmi köze ahhoz. Ha hittérítők zaklatnak az ugyanúgy pofátlanság a részükről. Attól te még ugyanúgy pofátlan leszel, ha beletrollkodsz mások dolgába. Amúgy nem hiszem, hogy annyira megnehezítené az életed a hittérítők "terrora" évente vagy egyszer megtalálnak, azt annyi. Én legalábbis nem úgy tapasztalom, hogy folyamatosan súlykolnának engem.
2020. nov. 22. 20:19
 13/31 anonim válasza:
77%

8.

Szerintem te vagy rossz helyen mert ez a valláskritika.

Tehát? Akkor most mi is van?

2020. nov. 22. 21:22
 14/31 anonim ***** válasza:
76%
#12: A kérdés az, hogy mit nevezel trollkodásnak. Miért ne írhatnék én véleményt vallással kapcsolatos kérdésre, ha úgy érzem, hogy hozzá tudok járulni valamilyen módon a témához? Ha te felháborodsz egy véleményemen, az nem azt jelenti egyből, hogy "trollkodok", csak annyit, hogy neked nem tetszik, amit mondok. Én a nemtetszésseddel teljes mértékben meg tudok békélni. Javaslom neked is a hasonló hozzáállást.
2020. nov. 22. 21:25
 15/31 anonim ***** válasza:
49%
13. Eredetileg ha jól emlékszem vallás volt, a moderátorok vsznleg átrakták.
2020. nov. 22. 22:04
 16/31 anonim ***** válasza:

14. Nem vagyok felháborodva, csak szóvátettem a stílusod. Amúgy megint kettős mércénél vagyunk. Ennyi erővel akkor a hittérítők is csak próbálnak hozzátenni az életedhez. Miért ne tehetnék?

Akkor döntsük el hol állunk. Szerintem mindkettő pofátlanság. De ha valóban a valláskritika rovatba volt kitéve ez a kérdés eredetileg is, akkor én tévedtem. Viszont a te elmondásod alapján a vallás kategóriába is szoktál csak úgy "hozzátenni", mint mondjuk az első birkázásoddal, szóval ez nem mintha számítana.

Szerintem rosszindulattal senki se szóljon bele más dolgába (elég átlátszó), ha azzal az a valaki semminek/senkinek sem árt. Ugyanúgy a hittérítők se furakodjanak be mások magánéletébe kéretlenül.

2020. nov. 22. 22:15
 17/31 anonim ***** válasza:
76%

16: A különbség a hittérítők és én köztem, hogy míg az előbbiek a magánszférámban keresnek fel, addig én egy nyílvános fórumon "birkázok", ahogy azt te roppant nyugodt (urambocsá', keresztény) lelki világra utaló szóhasználattal kifejtetted.

Én senki életéhez nem próbálok hozzátenni. Ha látok egy kérdést, amihez épkézláb gondolatot tudok hozzáfűzni, nem látom be, hogy miért ne tehetném, függetlenül attól, hogy a kérdés a vallás kategóriában lett kibiggyesztve, én meg ateista vagyok...

2020. nov. 22. 22:58
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
17. Röviden azért, mert paraszt vagy. És még a hülyét is játszod, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy csak provokálni akarsz másokat. Ha csak simán ateista lennél, nem is érdekelne a téma és nem lennél itt.
2020. nov. 22. 23:19
 19/31 anonim ***** válasza:
#18: Wow. Engem meggyőztél... Ügyes vagy, csak így tovább. Jóccakát.
2020. nov. 22. 23:25
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
19. Lehet flegmázni, de attól még az vagy. Szánlak, hogy ilyen tevékenységekben leled örömöd. Minden jót kívánok.
2020. nov. 22. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!