Tényleg ilyen sok itt a vallásos ember, akik elhisznek mindent? Hol vannak az ateisták?
Agnosztikus ateistaként teljesen ledöbbentem ezen a kérdésen... komolyan ennyi ember elhiszi Jézust.. ide csak hívő emberek járkálnak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
8.
Szerintem te vagy rossz helyen mert ez a valláskritika.
Tehát? Akkor most mi is van?
14. Nem vagyok felháborodva, csak szóvátettem a stílusod. Amúgy megint kettős mércénél vagyunk. Ennyi erővel akkor a hittérítők is csak próbálnak hozzátenni az életedhez. Miért ne tehetnék?
Akkor döntsük el hol állunk. Szerintem mindkettő pofátlanság. De ha valóban a valláskritika rovatba volt kitéve ez a kérdés eredetileg is, akkor én tévedtem. Viszont a te elmondásod alapján a vallás kategóriába is szoktál csak úgy "hozzátenni", mint mondjuk az első birkázásoddal, szóval ez nem mintha számítana.
Szerintem rosszindulattal senki se szóljon bele más dolgába (elég átlátszó), ha azzal az a valaki semminek/senkinek sem árt. Ugyanúgy a hittérítők se furakodjanak be mások magánéletébe kéretlenül.
16: A különbség a hittérítők és én köztem, hogy míg az előbbiek a magánszférámban keresnek fel, addig én egy nyílvános fórumon "birkázok", ahogy azt te roppant nyugodt (urambocsá', keresztény) lelki világra utaló szóhasználattal kifejtetted.
Én senki életéhez nem próbálok hozzátenni. Ha látok egy kérdést, amihez épkézláb gondolatot tudok hozzáfűzni, nem látom be, hogy miért ne tehetném, függetlenül attól, hogy a kérdés a vallás kategóriában lett kibiggyesztve, én meg ateista vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!